P Pandora158 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2016 #21 4 Gb tek ram kullanıyorum. Bios pilini kaç kere çıkarıp taktım. Slotlar temiz. Format olmuyor. Arkadaşlar bunu kesin çözmemiz lazım.
4 Gb tek ram kullanıyorum. Bios pilini kaç kere çıkarıp taktım. Slotlar temiz. Format olmuyor. Arkadaşlar bunu kesin çözmemiz lazım.
Necip Emre Taşkın Hectopat Katılım 30 Haziran 2013 Mesajlar 87 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2016 #22 Pandora158 dedi: 4 Gb tek ram kullanıyorum. Bios pilini kaç kere çıkarıp taktım. Slotlar temiz. Format olmuyor. Arkadaşlar bunu kesin çözmemiz lazım. Genişletmek için tıkla... Başka bir ram ile deneme şansınız var mı ? Varsa bir de öyle deneyin yada memtest86+ yazılımı ile belleği bi kontrol edin. USB ye ihtiyacınız var Technopat.net de programın nasıl kullanıldığını bulabilirsiniz.
Pandora158 dedi: 4 Gb tek ram kullanıyorum. Bios pilini kaç kere çıkarıp taktım. Slotlar temiz. Format olmuyor. Arkadaşlar bunu kesin çözmemiz lazım. Genişletmek için tıkla... Başka bir ram ile deneme şansınız var mı ? Varsa bir de öyle deneyin yada memtest86+ yazılımı ile belleği bi kontrol edin. USB ye ihtiyacınız var Technopat.net de programın nasıl kullanıldığını bulabilirsiniz.
1Game1Gamer Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 1.615 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523370362 10 Temmuz 2016 #23 Bilgisayara görüntü gelmemesine bakmadan direk f2 ye basın. Bir kaç kez deneyin. Olmazsa belirtin.
P Pandora158 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #24 Hocam klavyeye güç gelmiyor. Güç kablosunda sıkıntı yok. Günceldir.