M Monster Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 11 19 Haziran 2014 #1 Laptopu açıyorum windoes lohosu geliyor daha sonra şifre ekranı geleceğine hiçbirşey gelmiyor ekran simsiyah donup kalıyorsorin ne acaba
Laptopu açıyorum windoes lohosu geliyor daha sonra şifre ekranı geleceğine hiçbirşey gelmiyor ekran simsiyah donup kalıyorsorin ne acaba
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #2 Siyah ekranda yazı var mı? Video çekip buraya atarsanız sorunu daha iyi anlarız.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2014 #3 Öncelikli olarak Türçe imla kurallarına uyun. Siyah ekran sorunu genellikle driverler eksik olduğu için meydana gelir. Şifresiz giriş yapmak için Recep bey bir rehber hazırlamıştı. Forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz.
Öncelikli olarak Türçe imla kurallarına uyun. Siyah ekran sorunu genellikle driverler eksik olduğu için meydana gelir. Şifresiz giriş yapmak için Recep bey bir rehber hazırlamıştı. Forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz.
M Monster Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 11 19 Haziran 2014 #4 siyah ekranda hiç yazı yok bilgisayar çalışır durumda ışıkları yanıyor
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #5 Son günlerde mavi ekran ya da bir hata tarzı bir şey ile karşılaştınız mı?
M Monster Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 11 19 Haziran 2014 #6 telefondan yazdığım için yanlış olabiliyor kusura bakmayın hiç hata almadım ama dün 3-4 saat civarı oyun oynadım pc çok ısınmıştı
telefondan yazdığım için yanlış olabiliyor kusura bakmayın hiç hata almadım ama dün 3-4 saat civarı oyun oynadım pc çok ısınmıştı
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 19 Haziran 2014 #7 Biraz bekleyin. Bana da aynı şey bazen oluyor driver yükledikten sonra, güncellemeler bittikten sonra vs. .
Biraz bekleyin. Bana da aynı şey bazen oluyor driver yükledikten sonra, güncellemeler bittikten sonra vs. .
M Monster Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 11 19 Haziran 2014 #8 ben güncelleme falan da yapmadım bilgisayarı 10-13 sa
Elcan Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 174 Yer Azerbaycan Daha fazla Meslek öğrenci 19 Haziran 2014 #9 Windows 7 qara ekran problemi » Proqramlara və proqramçılara həsr olunmuş #1 forum Kompyuter işləyir ekran açılmır. » Proqramlara və proqramçılara həsr olunmuş #1 forum Şu linklere bakın.
Windows 7 qara ekran problemi » Proqramlara və proqramçılara həsr olunmuş #1 forum Kompyuter işləyir ekran açılmır. » Proqramlara və proqramçılara həsr olunmuş #1 forum Şu linklere bakın.