Şifreler nasıl saklanır?

Bir abi kendi blogunda bir sürü karışık harfler rakamların arasında saklıyordu şifresini. Sanırsam şifresinin ilk birkaç karakterini ezberliyor o sayede gerisini de sitesinden bulup kopyalayıp yapıştırıyordu. Blog uçar biri şifremi oradan da bulur diyorsanız bilemiyorum tabi.

Şifrelerini saklayacağın tek yer, beynin. İki yerde de risk var.
Şifrelerin hepsi farklı ve karışık. Aklımda tutmam çok zor.
Ayrıca bir sorum daha olacak size. Elimde kullanmadığım bir cihaz var. İçindeki bataryayı çıkarıp sadece fişte kullanabiliyorum. O kullanmadığım telefonun içine şifrelerimi kaydedip, İnternete bile bağlamayıp, Cihaza ölü gibi davransam nasıl olur? Cihazdan hiç bir faaliyet gerçekleştirmeyeceğim. Sadece Şifrelerimi yazacağım.

Şifrelerin hepsi farklı ve karışık. Aklımda tutmam çok zor.
Ayrıca bir sorum daha olacak size. Elimde kullanmadığım bir cihaz var. İçindeki bataryayı çıkarıp sadece fişte kullanabiliyorum. O kullanmadığım telefonun içine şifrelerimi kaydedip, İnternete bile bağlamayıp, Cihaza ölü gibi davransam nasıl olur? Cihazdan hiç bir faaliyet gerçekleştirmeyeceğim. Sadece Şifrelerimi yazacağım.
Not defteri daha kolay geldi şuan.

Ben hepsini ezberliyorum unutunca şifreyi sıfırlıyorum, asla aklıma gelmeyecek bir şifre ile eski şifremi değiştiriyorum ve bu şekilde Paradox oluşuyor tavsiye etmem Spotify'ın giriş ekranını görünce içim sıkılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı