Peki Kaspersky'ınkine neden güvenelim hocam bizim emmoğlu mu bunu yapan kaldı ki ona bile güven olmazBu siteye güvenmiyorsanız Kaspersky'ninkine bakabilirsiniz.
![]()
Password Checker & Secure Random Password Generator | Kaspersky
Check your password security and see if it can resist hackers. Use our random password generator to instantly create strong, unique passwords and stay protected.password.kaspersky.com
Hocam bu tarz siteleri biliyorum ama bu site zaman gösterdiği için paylaşmak istedim.Bu siteye güvenmiyorsanız Kaspersky'ninkine bakabilirsiniz.
![]()
Password Checker & Secure Random Password Generator | Kaspersky
Check your password security and see if it can resist hackers. Use our random password generator to instantly create strong, unique passwords and stay protected.password.kaspersky.com
Ağa benim bu şifremi girmem 20 saniyemi, adamların kırması 13 saniyesini mi alıyor. Çok güzel.
Eki Görüntüle 2076426
Kaşe,mühür,damga,imza ne varsa altına ayrıca alkış.Bu tarz araçlar dahil hiçbir yere asıl şifrenizi girmeyin. Ayrıca bu, bruteforce deneniyorsa wordliste bağlı. Eğer deneme yapılan sistem Meltdown ve Spectre açığına sahipse wordliste de gerek yok, birkaç dakikada rahatlıkla kırılabilir nasıl bir şifre olursa olsun.
Peki Kaspersky'ınkine neden güvenelim hocam bizim emmoğlu mu bunu yapan kaldı ki ona bile güven olmaz![]()
Kaspersky de bazen süreyi gösteriyor, bazen şaka amaçlı cümleler de eklemişler. Bu sayıların bir gerçekliği olduğunu sanmıyorum.Hocam bu tarz siteleri biliyorum ama bu site zaman gösterdiği için paylaşmak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.