Phobla Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 157 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 i5 14500hx 16gb ddr5 5600mhz Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Nisan 2024 #1 Telefona format attım ama telefonu ilk kurduğumuzdaki model şifreyi hatırlamıyorum ve kurtarma mailini de giremiyorum. Telefonu kurtarmanın bir yolu var mı?
Telefona format attım ama telefonu ilk kurduğumuzdaki model şifreyi hatırlamıyorum ve kurtarma mailini de giremiyorum. Telefonu kurtarmanın bir yolu var mı?
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #2 O cihaza önceden bağlı bir e-posta erişiminiz var mı? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.214 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 6 Nisan 2024 #3 FRP bypass yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
FRP bypass yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et