ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Merhaba dostlar, Gmail hesabimin şifresini unuttum ve değiştirmeye çaliştiğimda siz olduğunuzu doğrulayamadik diyor. Ne yapabilirim?
Merhaba dostlar, Gmail hesabimin şifresini unuttum ve değiştirmeye çaliştiğimda siz olduğunuzu doğrulayamadik diyor. Ne yapabilirim?
be_jaMi Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon Sapphire Nitro+ RX 580 8GB, Intel Core i5 9400F 4.1GHZ, 16GB DDR4 2666Mhz RAM, 256GB SSD + 512GB HDD. Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 28 Temmuz 2025 #2 2 adımlı doğrulama var mı?
Ceviz Kıracağı Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 ZeRst dedi: Merhaba dostlar, Gmail hesabimin şifresini unuttum ve değiştirmeye çaliştiğimda siz olduğunuzu doğrulayamadik diyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonunuza kod gelmesini falan isteyebiliyorsunuz diye biliyorum. Tabii 2 aşamalı doğrulama gerek galiba.
ZeRst dedi: Merhaba dostlar, Gmail hesabimin şifresini unuttum ve değiştirmeye çaliştiğimda siz olduğunuzu doğrulayamadik diyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonunuza kod gelmesini falan isteyebiliyorsunuz diye biliyorum. Tabii 2 aşamalı doğrulama gerek galiba.
ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 Yan hesabimdi gta online hesabim için herangi bir doğrulama eklememiştim ZeRst dedi: Yan hesabimdi gta online hesabim için herangi bir doğrulama eklememiştim Genişletmek için tıkla... Enson hatirladiğim şifreyi giriyorum sonra dediğim uyariyi aliyorum
Yan hesabimdi gta online hesabim için herangi bir doğrulama eklememiştim ZeRst dedi: Yan hesabimdi gta online hesabim için herangi bir doğrulama eklememiştim Genişletmek için tıkla... Enson hatirladiğim şifreyi giriyorum sonra dediğim uyariyi aliyorum
be_jaMi Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon Sapphire Nitro+ RX 580 8GB, Intel Core i5 9400F 4.1GHZ, 16GB DDR4 2666Mhz RAM, 256GB SSD + 512GB HDD. Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 28 Temmuz 2025 #5 Yanlış bilgi: Google'ın bireysel hesaplarda birebir böyle bir seçeneği yoktur. Google destek ile konuşursanız yardımcı olabilirler.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.376 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #6 Eğer kurtarıcı e-posta veya telefon eklemediysen erişmen imkansıza yakın.
ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #7 be_jaMi dedi: Google destek ile konuşursanız yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Nasıl konuşacağım? RitmicOfficial dedi: Eğer kurtarıcı e-posta veya telefon eklemediysen erişmen imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Rockstar mailimi değiştirebilir mi peki GTA hesabim için?
be_jaMi dedi: Google destek ile konuşursanız yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Nasıl konuşacağım? RitmicOfficial dedi: Eğer kurtarıcı e-posta veya telefon eklemediysen erişmen imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Rockstar mailimi değiştirebilir mi peki GTA hesabim için?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.376 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #8 be_jaMi dedi: Google destek ile konuşursanız yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Google Workspace yani kurumsal müşterilerde canlı destek hizmeti var hocam. Kişisel gmail hesaplarında öyle bir hizmet yok.
be_jaMi dedi: Google destek ile konuşursanız yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Google Workspace yani kurumsal müşterilerde canlı destek hizmeti var hocam. Kişisel gmail hesaplarında öyle bir hizmet yok.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 28 Temmuz 2025 #9 ZeRst dedi: Nasıl konuşacağım? Rockstar mailimi değiştirebilir mi peki GTA hesabim için? Genişletmek için tıkla... Rockstar mail degistirme isi cok zor, rezil bir sistem.
ZeRst dedi: Nasıl konuşacağım? Rockstar mailimi değiştirebilir mi peki GTA hesabim için? Genişletmek için tıkla... Rockstar mail degistirme isi cok zor, rezil bir sistem.
ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #10 avkila.tech dedi: Rockstar mail degistirme isi cok zor, rezil bir sistem. Genişletmek için tıkla... Gitti yani hesap
avkila.tech dedi: Rockstar mail degistirme isi cok zor, rezil bir sistem. Genişletmek için tıkla... Gitti yani hesap