defneee Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ekim 2024 #1 Merhaba, ininal kullanıyordum ama numaram değişti, şifremi de hatırlamıyorum, yeniden kayıt da olamıyorum. Ne yapmaliyim?
Merhaba, ininal kullanıyordum ama numaram değişti, şifremi de hatırlamıyorum, yeniden kayıt da olamıyorum. Ne yapmaliyim?
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 6 Ekim 2024 #2 defneee dedi: Merhaba, ininal kullanıyordum ama numaram değişti, şifremi de hatırlamıyorum, yeniden kayıt da olamıyorum. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın. Artı 0 Eksi
defneee dedi: Merhaba, ininal kullanıyordum ama numaram değişti, şifremi de hatırlamıyorum, yeniden kayıt da olamıyorum. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın.
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 6 Ekim 2024 #3 defneee dedi: Merhaba, ininal kullanıyordum ama numaram değişti, şifremi de hatırlamıyorum, yeniden kayıt da olamıyorum. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... İninal müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatın yardımcı olacaklardır. Artı 0 Eksi
defneee dedi: Merhaba, ininal kullanıyordum ama numaram değişti, şifremi de hatırlamıyorum, yeniden kayıt da olamıyorum. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... İninal müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatın yardımcı olacaklardır.