Şifresi unutulan Samsung A04s nasıl açılır?

• Konuyu başlatan xLoL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 485

xLoL

Hectopat
Daha fazla  
Telefonun dün şifresinin değiştirdim. Spor salonunda annem aradı ve dedemin vefat ettiğini, WhatsApp'a bakmamı söyledi. Bir anlık açmaya çalışırken şifresini unuttum ve açamadım. Başka yollar ile ulaştım anneme ama hala telefon şifremi hatırlayamıyorum. Google cihazımı bul sekmesinde telefonum gözüküyor. Telefonum şifresini bilgisayar programı ile açmam mümkün mü?

1728026398516.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun dün şifresinin değiştirdim. Spor salonunda annem aradı ve dedemin vefat ettiğini, WhatsApp'a bakmamı söyledi. Bir anlık açmaya çalışırken şifresini unuttum ve açamadım. Başka yollar ile ulaştım anneme ama hala telefon şifremi hatırlayamıyorum. Google cihazımı bul sekmesinde telefonum gözüküyor. Telefonum şifresini bilgisayar programı ile açmam mümkün mü?

Eki Görüntüle 2322239

Öncelikle başınız sağ olsun find my Mobile ile sıfırlamayı deneyebilirsiniz. SmartThings Find

Yeni ROM yükleyeceksiniz. Veya fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekecek ama Samsung members şifresini de bilmeniz gerekir zira açılışta şifre sorar hem Google hem de Samsung Account.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı