- Katılım
- 28 Aralık 2016
- Mesajlar
- 11.861
- Makaleler
- 6
- Çözümler
- 137
Sigara parasını başka şeyler almak için biriktirin. Motivasyon olabilir. Her gün paket alan biri, her ay yaklaşık olarak 400-500 TL sigara parası veriyor.
Tütün sariyorum dedim. Hiç para harcamıyorum.Sigara parasını başka şeyler almak için biriktirin. Motivasyon olabilir. Her gün paket alan biri yaklaşık olarak 400-500 TL sigara parası veriyor.
Dostum yavaş yavaş bırakmaya çalışırsan, daha iyi olacaktır. Gün gün veya hafta hafta içtiğini azalt. Belki bu yöntem, çözüm olabilir.11 yaşında başladım, şu an 24 yaşındayım. Bırakmayı çok denedim ama beceremedim. Her bırakmayı denediğimde çok fazla sinir oluşuyor, zaten sinir hastasıyım. Yani o kadar asabi oluyordum ki içmediğimde selam verseler anne baba ayırt etmeden küfür ediyordum. Çekirdek denedim olmadı, sakız denedim olmadı, nikotin bandı ve sakızı denedim olmadı. Ama sen yol yakınken bırak, ilerde çok zarar verecektir sana.
Denedim, ama yine bir faydasını görmedim.Dostum yavaş yavaş bırakmaya çalışırsan, daha iyi olacaktır. Gün gün veya hafta hafta içtiğini azalt. Belki bu yöntem, çözüm olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.