Sigara bağımlılığından nasıl kurtulunur?

demoman

Picopat
Daha fazla  
Yardıma ihtiyacım var. Her şeye çok kolay bağımlı olabiliyorum motivasyon konusunda yardım istemiyorum. Nikotinden nasıl kurtulabilirim?

1 gün bile dayanamıyorum 3 saat içmeyip 1 dal içsem sanki uyuşturucu kullanmış gibi başım felaket ağrıyor. Bu ara hiç kullanmadım uyuşturucu yanlış anlamayın 2 - 3 paket içiyorum.

Kaç yıldır kullanıyorsunuz? Ayrıca 3 paketi azaltarak bir yandan nikotin sakızı ile destekleyerek bırakabilirsiniz. Ayrıca önümüzde ramazan var oruç tutmak bırakmanıza yardımcı olabilir.

Kaç yıldır kullanıyorsunuz? Ayrıca 3 paketi azaltarak bir yandan nikotin sakızı ile destekleyerek bırakabilirsiniz. Ayrıca önümüzde ramazan var oruç tutmak bırakmanıza yardımcı olabilir.

Yaşımı söylemek istemem ama 4 yıl olmalı. ilk günler 1 paket yeterliydi ama aradan 2 - 3 yıl daha geçince felaket sigara içmeye başladım.
Bir ara bırakmayı denedim 2 gün zor dayandım ama bırakamadım hata 2ci gün başım o kadar ağlıyordu ki sanki sahroş gibi etrafta dolaşmış gibi hissediyorumdum

10 seneden fazladır içtim ben geçen ay bıraktım. Geçen ay çok kötü grip geçirdim 3 gün yataktan çıkamamıştım. 4. gün zaten boğaz ağrım başlamıştı sigara aklıma bile gelmedi sonra bir fark ettim ki 10 gün falan içmemişim. Şu an tam 1 ay oldu hiç sigara içmedim. Hatta sigara içmek aklıma bile gelmiyor canım da çekmiyor aksine kokudan rahatsız olmaya da başladım. Gerçekten sigara içerken anlaşılmıyor ama leş gibi kokuyormuşuz kardeşim yürüyen küllük gibi. Şu an tek sıkıntım iştahım açıldı sürekli bir şey yeme isteğim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı