Sigara icen alt komsuya ne yapılabilir?

Makaleler
1
Alt komşu yatak odasının penceresinden sarkıp sigara içiyor. Hal böyle olunca o duman yükselip benim yatak odama geliyor, oda leş gibi sigara kokuyor. İçmesin demiyoruz, gidip balkonda içebilir ama arkadaş rahatına düşkün herhalde. Kapıcı yoluyla uyardık, evde nerede sigara içtiğimi size mi sorucam demiş. Bu arkadaşa yasal yolla napilabilir? En son ben bir şey yapmak zorunda kalicam yoksa.

Alt komşu yatak odasının penceresinden sarkıp sigara içiyor. Hal böyle olunca o duman yükselip benim yatak odama geliyor, oda leş gibi sigara kokuyor. İçmesin demiyoruz, gidip balkonda içebilir ama arkadaş rahatına düşkün herhalde. Kapıcı yoluyla uyardık, evde nerede sigara içtiğimi size mi soracağım demiş. Bu arkadaşa yasal yolla napilabilir? En son ben bir şey yapmak zorunda kalacağım yoksa.

Kendi özgürlüğü seni etkileyemeyene kadar şikayet et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt komşu yatak odasının penceresinden sarkıp sigara içiyor. Hal böyle olunca o duman yükselip benim yatak odama geliyor, oda leş gibi sigara kokuyor. İçmesin demiyoruz, gidip balkonda içebilir ama arkadaş rahatına düşkün herhalde. Kapıcı yoluyla uyardık, evde nerede sigara içtiğimi size mi soracağım demiş. Bu arkadaşa yasal yolla napilabilir? En son ben bir şey yapmak zorunda kalacağım yoksa.

Sulh mahkemesine başvurulabilir

Bundan sonra şikayet herhalde mahkeme yoluyla olur yönetime söyledik onları da takmamış çünkü.
@OOM500 Avukat tanıdığım olduğu için aslınd mahkeme yolu mantıklı gibi.

Hazır tanıdığın da var sulh mahkemesine başvur kim bilir evine kağıt gelmesi bile belki aklını başına getirir. Balkon yerine yatak odasında sigara içmek için mahkemede mücadele vereceğini sanmıyorum😁

Camı kapat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlı olduğun belediyeye gidip şikayet etmende fayda var veya zabıtaya. Durumu iza et onu da takmıyorsa komşunu bir güzel benzet bak bakalım o zaman içiyor mu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı