Sigara içen biri için kaliteli diş macunu önerisi

KARA1964

Hectopat
Dişlerimin sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü 1.5 senedir falan 2 çürükle yaşıyorum. Bazen her gün, bazen 2 3 günde bir dişlerimi fırçalarım, aklıma geldikçe doktora gittim, birinin dolgu diğerinin kanal olacağını söyledi başka bir sorun yokmuş.
Şu an opalescence kullanıyorum ama dişlerimin alt ve üstü kenarları hafiften sarı. Bu yüzden hem beyazlatma özelliği olan hem de kaliteli bir diş macunu arıyorum. Şu an kullandığım macundan daha iyi bir macun var mıdır? Ne alabilirim? Teşekkür ederim şimdiden.

Opalescence diş hekimleri öneriyor ama her gün kullanmamak lazım beyazlatıcı macunları. Colgate Optic White çay ve tütün kullanıcıları için macunu var o baya iyi öneririm.

Ben macunların beyazlatıcı olduğunu düşünmüyorum şahsen. Sizin işinizi zirkonyum kaplama veya porselen çözer. Macunlar beyazlık sağlasa da geçici bir beyazlık olur, sonrasında dişleriniz eski haline geri döner + günde 1'den fazla fırçalamayın diş mineleriniz aşınacağı için daha çabuk çürüyecektir.

Beyazlatıcı diş macunlarını sürekli kullanamazsınız.
Zubionun beyazlatıcı diş macunu ile günlük florürlü bir diş macununu günde 2-3 kez (3'ü geçmesin fazlası uzun vadede diş minesini aşındırır her ne kadar çok sert olsa da maalesef yenilenmiyor)kullansanız yeter.

Hocamlar 2 3 günde bir kullanıyorum zaten ben yanlış anladınız sanırım. Ya ben açıkçası kendi macunumdan memnunum ama daha da beyazlatma iddası olan macunlar varsa diye bir sorayım dedim ama sanırım değişmeyeceğim.

Marvis Smokers'ı deneyebilirsin. Ben düz Whitening Mint'i denedim memnun kaldım bu önerdiğim de sigara içenlere özel.

Denedim ama opalescence daha iyi geldi bana.

Opalescence diş hekimleri öneriyor ama her gün kullanmamak lazım beyazlatıcı macunları. Colgate Optic White çay ve tütün kullanıcıları için macunu var o bayağı iyi öneririm.

Onu denemedim hocam bir bakacağım ona sevmezsem en kötü ailemden biri kullanır.

Günlük 2 kez fırçalasan daha iyi olabilir.

Hocam üşeniyorum ya ne yalan söyleyeyim ama deneyeceğim (büyük ihtimalle 1 hafta sonra eski hale dönerim gibi )

Aslında diş fırçalarken şevk verecek şeyler kullansanız üşengeçliğiniz ortadan kalkar bence.
Ben şarjlı kullanıyorum çok rahat ediyorum uğraştırmıyor da manuel olanda süpürme hareketini yapmak hiç de iyi değil uğraştırıcı ve dişlerin arkasına da zor giriyor yuvarlak başlık daha rahat.

Hocam onu almayı planlıyorumda biraz rahatlayayım onu kesin alacağım ya çok gerekli görmediğim için almadım ama bir ara kesin alacağım şarjlı fırça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…