Sigara içerek havalı olduğunu sanan insanlar

Üniversite 2‘nin yarısında başladım. Ağzıma o zamana kadar hiç sürmemiştim. Sonra 1 yıl kadar içip bıraktım. Sakatlık geçirdim ve evde oturmaktan canım sıkılınca geri başladım ve 1.5 sene sonra tekrar bıraktım ve 3 hafta oldu. Sadece bir iki kere özel bir kaç günde birer dal içmişliğim var. Dumanı rahatsız ediyor. Kokusu iğrenç geliyor.
İşin özü insanlar neden başlamış niye içiyor bilemezsiniz. Ama senin anlattığın tayfa ergen ve her kötü şeyi yaptığında kızları düşüreceğini sanan insancıklar.

Ben havadan ziyade, yıllar önce lisede arkadaş ortamında sırf meraktan başladım. Lise 2. sınıftaydım. İlk hafta arkadaşlardan otlanırken bir sonraki hafta pazartesi günü paket almıştım. Bırakamıyorum, bırakması zor, vücuduma ve cebime verdiği tahribat çok fazla.
Yaşı küçük arkadaşlara benden abi tavsiyesi. Bulaşmayın.
Kızlar sigara içen erkekleri sevmez, sigara sizi ortamlarda havalı yapmaz, kimse size sokakta sigara yaktığınız için dönüp ay ne havalı diye bakmaz, isterseniz Robert De Niro gibi sigara yakın havalı olmazsınız. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk örneği verilse bile o zamanlar ile günümüz bir değil. O zaman sigara içmek bir trend sayılırken günümüzde İnsanlar bunun saçma ve sağlıksız olduğunun farkında. Bu yüzden içmiyorlar. Sigara içmek havalı ve güzel bir şey değildir.

E ama olmuyor böyle, bütün sırrı bozdunuz!

Genellikle niye içtiğini sorarsanız cevap veremezler.
Arkadaş ortamında içerler.
Havalı olduklarını sanarlar okul, sınıf vb. gruplara sigara ile fotoğraf video atarlar.
Bütün fotoğraflarında +9 siyah Instagram filtresi vardır.
%50'si arabesk rap dinleyerek Instagram'a story atar.
Sizin de düşüncelerinizi bekliyorum, benim gözlemlediklerim bunlar.

Böyle kişiler ileride erken yaşta öldükten sonra mezarlarına gidip güleceğim.

Havalı olduklarını sanarlar okul, sınıf vb. gruplara sigara ile fotoğraf video atarlar.
Bütün fotoğraflarında +9 siyah Instagram filtresi vardır.
%50'si arabesk rap dinleyerek Instagram'a story atar.

Sigara içene karışmam da okul tuvaletinde de içmeyin birader. Resmen içinize b*k çekiyorsunuz. Biz arka bahçeye gider orada içerdik ara sıra. Şükür bağımlı olmadan lise bitti artık içmiyorum.

Bütün fotoğraflarında +9 siyah instagram filtresi vardır.
%50'si arabesk rap dinleyerek instagrama story atar.
Bu kesim sigara içenlerin %25'ini oluşturur ancak. Geri kalan dertten ya da arkadaşı al bir tane iç diyip öyle başlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı