Sigara içerek havalı olduğunu sanan insanlar

Üniversite 2‘nin yarısında başladım. Ağzıma o zamana kadar hiç sürmemiştim. Sonra 1 yıl kadar içip bıraktım. Sakatlık geçirdim ve evde oturmaktan canım sıkılınca geri başladım ve 1.5 sene sonra tekrar bıraktım ve 3 hafta oldu. Sadece bir iki kere özel bir kaç günde birer dal içmişliğim var. Dumanı rahatsız ediyor. Kokusu iğrenç geliyor.
İşin özü insanlar neden başlamış niye içiyor bilemezsiniz. Ama senin anlattığın tayfa ergen ve her kötü şeyi yaptığında kızları düşüreceğini sanan insancıklar.

E ama olmuyor böyle, bütün sırrı bozdunuz!

Bide şu tipler yok mu ; Kadıköy, Bomonti filtresiz, Ailem beni sevmiyor sigara içiyorum

Böyle kişiler ileride erken yaşta öldükten sonra mezarlarına gidip güleceğim.

Sigara içene karışmam da okul tuvaletinde de içmeyin birader. Resmen içinize b*k çekiyorsunuz. Biz arka bahçeye gider orada içerdik ara sıra. Şükür bağımlı olmadan lise bitti artık içmiyorum.

Bu kesim sigara içenlerin %25'ini oluşturur ancak. Geri kalan dertten ya da arkadaşı al bir tane iç diyip öyle başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…