Sigara içerken mideme bulantısı ve göz sulanması neden olur?

Ne içiyorsun? Bünyen kaldırmıyordur belki. Ben ilkkez Tekel 2000 içince öyle olmuştum.

Sigarayı kahve veyahutta çayla birliktemi içiyorsun ?

Sigarayı kahve veyahutta çayla birliktemi içiyorsun ?
Çay ile içmek zorundayım çünkü hafiften bi boğazımda doluluk hissettiğim zaman bir yudum alıyorum.

Ne içiyorsun? Bünyen kaldırmıyordur belki. Ben ilkkez Tekel 2000 içince öyle olmuştum.
Bakın alındığım veya gücendiğim için demiyorum ama bünyemin kaldırmadığından dolayı değil. Eğer öyle olsaydı ilk içişlerimde olurdu. Ben bu olayı bi anda yürüyerek sigara içerken yaşadım ve bir refleks olmaya başladı.

Sigaranın ağırlığı ile bir ilgisi YOK.

Vucudun sigarayi kaldirmamis olabilir

Çayda kafein mevcut o içindeki kafein rahatsız ediyor olabilir kahvede ki kafein miktarı daha çok. Ben mesela spora giderken kafein alamıyorum neredeyse midemi bulandırıyor. Dikkat et reisim geçmiş olsun.

Çayda kafein mevcut o içindeki kafein rahatsız ediyor olabilir kahvede ki kafein miktarı daha çok. Ben mesela spora giderken kafein alamıyorum neredeyse midemi bulandırıyor. Dikkat et reisim geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ama kafeinle alakası yok sadece ağzıma biraz hava giriyor gibi oluyor ve kusuyorum ki zaten bu 6. - 7. fırttan sonra oluyor.

Ben de aynı şeyi elektronik sigara için söyleyebilirim. Eskiden bayılırdım, birdenbire öğk oldum durduk yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…