Hayır, içmiyorum. Kokusuna da katlanamıyorum, gerçekten iğrenç kokuyor. Sokakta açık ortamda da sigara içilmesi yasaklanmalı. Singapur gibi sigara içilebilen özel alanlar olmalı. Otogar vb. yerlerde her yer duman altı, dumandan geçilmiyor.
@NinimuRarei çevremde ki çoğu insan sigara kullanıyor ben bir kere ağzıma koymadım. Yaşım daha erken olduğu için hiçbiri türevini kullanmam diyemiyorum ancak şu anlık kullanmayı düşünmüyorum.
Hayır, içmiyorum. Kokusuna da katlanamıyorum, gerçekten iğrenç kokuyor. Sokakta açık ortamda da sigara içilmesi yasaklanmalı. Singapur gibi sigara içilebilen özel alanlar olmalı. Otogar vb. yerlerde her yer duman altı, dumandan geçilmiyor.
@NinimuRarei çevremde ki çoğu insan sigara kullanıyor ben bir kere ağızıma koymadım. Yaşım daha erken olduğu için hiçbiri türevini kullanmam diyemiyorum ancak şu anlık kullanmayı düşünmüyorum.
Hocam kendi halinizde ben sigara içeyim demezsiniz diye düşünüyorum yani ben en azından öyle birisini görmedim.
Benim de çevremde bir sürü kişi içiyor bende içeyim demedim. Muhtemelen ergenlikte başlamazsanız hayatınız boyunca içmezsiniz bence.