Sigara içiyor musunuz?

Sigara İçiyor Musunuz?

• İçiyorum

Oy: 14 18,2%
  • İçmiyorum

Oy: 63 81,8%

• Oy verenlerin toplamı
    77
Bence hem kapalı hem açık ortamlarda sigara yasaklanmalı.

Kapalı ortamda sigara içmek yasak, kapalı ortamda sigara içeni görürseniz şikayet edebilirsiniz de açık ortamda içmek yasak değil. Keşke açık ortamda da içmek yasak olsa. Örneğin bir binaya gidiyoruz diyelim. A kişisi de kapının önünde sigarasını içip o da bizimle birlikte binaya giriyor. Leş gibi sigara kokuyor. Ben buna karşıyım, oldukça da rahatsız ediyor beni.

Hayır. Ciğerlerimi seviyorum.

Dünyanın en iğrenç kokulu maddesini içmek için aklımı kaçırmış olmam gerek sanırım.

Aynen nefret ediyorum be 24 yaşında bir adam olarak acaba daha nelerle karşılaşacağız? Ben bugüne kadar içmedim ve babamın da içmesine izin vermedim.Çok şükür bıraktı sağlığını bozuyor diyorum sonunda anladı ve bıraktı artık sağlıklı yaşamaya başladı benim sayemde ve mutlu da oldu.

@Balkovec0, büyük konuşmamak gerek. İnsan büyük konuştuğunu yaşamadan ölmezmiş derler.

Zamanında içtim ve 1 küsur yıldır içmiyorum.
Aklı olanda içmez 30 yaşından önce içen çoğu kişi (en azından Türkiye de böyle) filmlerde gördüklerini çok karizmatik deyip içiyorlar. Bazıları da arkadaş ortamında alışır. Hem cebe hem sağlığa zararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…