Sigara içiyor musunuz?

Sigara İçiyor Musunuz?

• İçiyorum

Oy: 14 18,2%
  • İçmiyorum

Oy: 63 81,8%

• Oy verenlerin toplamı
    77
İnşallah herkes sizin gibi olur

İnşallah teşekkür ederim bu arada kimseyi de yargilamam niye içiyorsun diye ha yaşı küçüktür daha olgunluk çağına girmemiştir kardeşim hayatına canına vücuduna ciğerlerine dişlerine yazık değil mi bu yaşta kendini heba ediyorsun diye nasihat veririm. "arkadaş başlattı ortamdı vs" bu laflar caresizlerin kendini avutma şeklidir bana göre benim de arkadaş gruplarım da sigara içen vardı hatta sigara veren vardı kabul etmedim zorla başlattılar lafı var bir de zorla ağzına sigara sokacak hâlleri yok ya bu laflara inanmayan gençler irade sahibi bir insan neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini iyi bilir saygılar.

Forumun çoğunun içmiyor olması çok güzel.
Ben şahsen alkolden çok daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Zira bir şişe bira içseniz karaciğeriniz onu halleder ama bir dal sigaranın dahi telâfisi yok. He hadi onu da geçtim, alkol bir kişiye zarar veriyor. Sigara ise o ortamda bulunan içen/içmeyen herkese zarar veriyor. Sokakta yürürken yanımızdaki kişinin yaydığı sigara dumanını anlık solumak bile çok zararlı, içmememe rağmen ben de zarar görmüş oluyorum.

İçiyorum ama nasıl... Arkadaş ortamında biri dal uzatırsa içerim yoksa en son paketi 4 sene önce almışımdır ve 6 aydır sigara içmiyorum.

2 sene önce bir arkadaş sayesinde içtim. Piknik tarzı bir şey yapıyorduk bir paketin yarısını içmiştim . O günden sonra içmedim bağımlılık yapmadı.

2 sene önce bir arkadaş sayesinde içtim. Piknik tarzı bir şey yapıyorduk bir paketin yarısını içmiştim . O günden sonra içmedim bağımlılık yapmadı.
İyi en azından bırakmışsınız.

Ayının sigarayla işi olmaz ayı dediğin bal yer.
Aynen öyle.

Aynen öyle çok iyi özetlemişsiniz.

Merhaba sevgili hocalarım sigara içiyor musunuz? Ben hayatımda hiç içmedim.

Aslında herkes arkadaşlarımdan 1 dal alarak başladım demiş benimki daha farklı bir gün okula giderken acaba tadı nasıl bir şey diye düşündüm ve aldım o günden beri bırakamadım.

Ben içmiyorum ve içene tabiki karışamam ama bazı insanlar yüzünden hem üstümüze siniyor hem de pasif içici oluyoruz. S*çarım böyle özgürlüğe. Başkasının özgürlüğüne karıştığın yerde senin özgürlüğün biter.
Zaten gençliğe zararı, cebe zararı, sağlığa zararı vs.apacık ortada. Şimdi de aromalı ve sözde nikotinsiz adı altında puff'lar çıktı. Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim: Puff içeceğime günde 10 paket içerim daha iyi.

Şimdi de aromalı ve sözde nikotinsiz adı altında puff'lar çıktı. Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim: Puff içeceğime günde 10 paket içerim daha iyi.
Ya bir de onlar sözde kaçak. Adı kaçak ama herkesin elinde görüyoruz nasıl oluyor bu iş anlam veremedim. Madem bu kadar basit erişilebiliyor, devlet kaçak saymayıp vergisini alsın bari.

Küçükken baya yani 5 ya 6 yaşındayken gizlice babamın sigarasını falan içmişim bir kez. Annemler yakalayıp bi fırça atmışlardı O kadar.
Bir daha hiç içmedim, şu anda da içmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…