Sigara içiyor musunuz?

Sigara İçiyor Musunuz?

• İçiyorum

Oy: 14 18,2%
  • İçmiyorum

Oy: 63 81,8%

• Oy verenlerin toplamı
    77
O da insanın kendi sorunu. Kendine hakim olmayı bilmeli.

Bunu yazması kolay fakat ergenlikte havalı gelince düşünceniz sizi içmeye zorluyor ve sizde içmiş oluyorsunuz zaten 1 kere içince bağımlı olmuş oluyorsunuz bırakması zor.
Tabii insan zaten kendisine hakim olabiliyorsa içmez zaten niye içsin.

Bunu yazması kolay fakat ergenlikte havalı gelince düşünceniz sizi içmeye zorluyor ve sizde içmiş oluyorsunuz zaten 1 kere içince bağımlı olmuş oluyorsunuz bırakması zor.
Hocam yazması kadar uygulaması da kolaydı benim için. Eskiden lisede çok önermişlerdi fakat ben hep reddettim. Çok da memnunum kararımdan. Havalı bir tarafı da yok ayrıca.

Lise 1 de başladım 12-13 yıl kadar günde 1-2 paket içtim. Bırakalı da 12-13 yıl oluyor.
İyi ki bırakmışsınız akciğerlerinize ve cebinize zarar heleki şu günlerde cebe dikkat etmek lazım kasabı,manavı çıldırmış akıllarını kaybetmişler gözleri doymuyor resmen. 😠

Aynen öyle bir kere içince zaten sigaranın içindeki nikotin bağımlı yapıyor sonra gelde bırak.
Aslında Yeşilay Sigara Bırakma Hattını ararsanız size yardımcı olurlar belki ben bilmiyorum ama bence deneyin.

Hocam yazması kadar uygulaması da kolaydı benim için. Eskiden lisede çok önermişlerdi fakat ben hep reddettim. Çok da memnunum kararımdan. Havalı bir tarafı da yok ayrıca.

Eğer herkes sizin gibi düşünseydi emin olun sigara üretilmezdi maalesef herkes sizin gibi mantıklı düşünememiş önerildiği zaman direk içmişler.

İyi ki bırakmışsınız akciğerlerinize ve cebinize zarar heleki şu günlerde cebe dikkat etmek lazım kasabı, manavı çıldırmış akıllarını kaybetmişler gözleri doymuyor resmen. 😠

Aslında yeşilay sigara bırakma hattını ararsanız size yardımcı olurlar belki ben bilmiyorum ama bence deneyin.

Ben içmiyorum ya sadece yakınlarım içiyordu oradan çok iyi biliyorum. :D
Bizim sülalede herkes içiyor.

İçmiyorum, içenlere de anlam veremiyorum. Adam paketin üstüne "Kanser yapar", "Ciğer söndürür" gibi ifadeler yazmış, kısacası "kardeş bu zehirdir ona göre" diyor. Buna rağmen hala içiliyor, üstüne bir de para veriliyor. Bedava olsa içilmemesi gerekirken, tam ters mantık var, çok enteresan bir olay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı