Sigara içiyor musunuz?

Sigara İçiyor Musunuz?

• İçiyorum

Oy: 14 18,2%
  • İçmiyorum

Oy: 63 81,8%

• Oy verenlerin toplamı
    77
Bomboş bir şey içenleride anlamıyorum bir insan buna neden başlar. Dertliyim o yüzden içiyorum diyenlerden bahsetmek bile istemiyorum alkol bile daha mantıklı sigaradan.

Bunu zamanında nasıl satmışlar inanamıyorum ya hiç mi araştırmamışlar içinde ne olduğunu.
Sigara yasaklansa neler olacağını düşünemiyorum millet sokağa dökülürdü herhalde :D

Millet bitki içmeye başlar hocam ismini buraya yazamam ki bitki içilmesi daha mantıklı.

Birkaç kere dedim denesem mi, merak ettim nasıl hissettirdiğini içenlerle empati kurmak için, sonra kışın kar yağarken gariban gariban sigara yakmaya ve içmeye çalışırken hayal ettim kendimi direkt sildim kafamdan. Şunu tekrar anladım ki insan, bedeninin nasıl çalıştığını anladığında sigaradan da aşırı alkolden de otun aşırısından da uzak duruyor, yemesi içmesi de düzeliyor iyi bakıyor bedenine. Hediye olarak da mental güçleniyor.

Millet bitki içmeye başlar hocam ismini buraya yazamam ki bitki içilmesi daha mantıklı.

Hocam bir anda herkesin sigaradan vazgeçebileceğini sanmıyorum yasaklansa daha kötü olurdu diye düşünüyorum.
Önceden yasaklansa sıkıntı yoktu o zamanlar çok kişi içmiyordu belki ama bugün neredeyse dünya genelinde herkes sigara içiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı