Selam, eskiden haftada en fazla 2,3 tane içerken şimdi günde 6 tane içiyorum. İleride yaşlanmaya sebep olur mu? Kalp krizidir kısır kalmadır falan oraları geçiyorum.
Evet yaşlandırır, kısır kalmazsın belki ama çocuklarında ciddi sağlıksal sorunlar ortaya çıkarabilir.
Dişlerin sararması ağız kokusu gibi sorunlarda sosyal ilişkilerde seni itici hale getirebilir.
Sigara merkezi sinir sistemine zarar verdiği için uzun vadede nörolojik rahatsızlıklarda görülebilir (elde titreme, motor nöronlarının düzgün çalışmaması vb.)
@izmirkartali kolanin sanmıyorum o seviyede olduğunu abur cubur evet zararlı ama sigara gibi değil ereksiyon problemi akciğerde sorunlar kondisyon düşmesi gibi problemler yapıyor çok fiziksel aktivite yapmiyorsan genç yaşta anlamazsın zaten. 40-50 den sonra piyasaya çıkmaya başlar yan etkileri.
Selam, eskiden haftada en fazla 2,3 tane içerken şimdi günde 6 tane içiyorum. İleride yaşlanmaya sebep olur mu? Kalp krizidir kısır kalmadır falan oraları geçiyorum.
O 5 6'yı 2-3'e tekrar indirebilirsen vücudun tolare edebileceğini düşünüyorum. Ayrıyeten zarar seviyesini en aza indirmek için bol bol su içip toksinleri vücuttan atabilirsin. Ben 6 ay boyunca günde sadece 1 tane içtim yine de nefes darlığı çekiyordum en hafif sigara olmasına rağmen. Seni düşünemiyorum.