Sigaradan daha sağlıklı tütün ürünü önerisi

Makaleler
1
Sigara içmiyorum fakat 2-3 bir dal tüttürmesi falan keyifli oluyor, genelde yanına bile yaklaşmiyorum açıkçası. Sigaradan farklı olarak zararsız fakat sigara ile aynı mantıkta olan şeyler var mı? Dediğim gibi maksimum 2-3 yılda bir dal içiyorum yanında yaklaşmiyorum onun dışında. Zaten böbreklerime çekmiyorum dumanı, ağzımdan dışarı fıslıyorum.

Sigaranın her türlüsü zarar, 2-3 fıs çekiyorum dersiniz, bu 5-6 fıs olur, sonra 9-10 fıs olur, sonra bir bakmışsınız bağımlı olmuşsunuz. Ayrıca duman böbreklere değil ciğerlere çekilir, ciğere çekmeseniz bile zararını görürsünüz merak etmeyin.

Sigaranın her türlüsü zarar, 2-3 fıs çekiyorum dersiniz, bu 5-6 fıs olur, sonra 9-10 fıs olur, sonra bir bakmışsınız bağımlı olmuşsunuz. Ayrıca duman böbreklere değil ciğerlere çekilir, ciğere çekmeseniz bile zararını görürsünüz merak etmeyin.

Pardon karıştırıyorum biyoloji bilgim işte 😅. Teşekkür ederim.

Hocam mesela arkadaşın attığı şeyin nasıl bir zararı olur?

Hocam mesela arkadaşın attığı şeyin nasıl bir zararı olur?
Valla hocam bilmiyorum ama hiç zararı olmasa sonuç olarak duman yani, karbondioksit karbonmonoksit bir şeyler solumuş olacaksınız, onlar da zararlı sonuçta. Naçizane tavsiyem böyle şeylere hiç başlamamak, hayatta yapılabilecek, yapılırken zevk alınabilecek tonla şey varken bu tarz şeylere yönelmeyi tavsiye etmem. Yine de hayat sizin hayatınız, karar sizin :)

Vallahi hocam bilmiyorum ama hiç zararı olmasa sonuç olarak duman yani, karbondioksit karbonmonoksit bir şeyler solumuş olacaksınız, onlar da zararlı sonuçta. Naçizane tavsiyem böyle şeylere hiç başlamamak, hayatta yapılabilecek, yapılırken zevk alınabilecek tonla şey varken bu tarz şeylere yönelmeyi tavsiye etmem. Yine de hayat sizin hayatınız, karar sizin :)

Hocam nereden baksanız haklısınız da, örneğin bir video vb izlerken, gecenin güzel sessizliğinde aromatik bir şeyler içmek güzel geliyor. Bir içecek veya yiyecek de aynı hissi vermiyor. Olabilecek en az zararı olan ve bağımlılık yapmayan bir şey yok mu? Tadı acı vb olabilir çok önemli değil. Aman aman da kötü olmasın ama😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı