Sigarayı bırakmanın ardından alınan kilolar nasıl verilebilir?

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Sigarayı 3-4 ay oldu bırakalı. Ama 82-83 kilolardan 93 kiloya geldim. Net 10 kilo aldım. Günlük soğuk duş artı bol su ve rutin yürüyüş tarzı sporlarla kilo verilir mi? Boyum 188 göbek vs yok ama yine de fazla olduğunu düşünüyorum. Önceden buz gibi suyla duş alırdım her gün. Ama onu da bıraktım. Onunda kilo almamda etkisi olduğunu düşünüyorum. Tekrar başlayacağım. Sizce bir etkisi var mı yoksa spor salonu şart mı?

Sigarayı bırakmadan önce neyi ne kadar yiyorsan onları o kadar yemeye başla

Önceden daha çok yerdim hocam ama şu sıralar yediğim kiloya gidiyor.
Hocam öyleyse hareketi aşırı azaltmışsınızdır. Bilimsel olarak mümkün değil ne yazık ki dediğiniz şey. Mesele safi kilo ise spor salonu şart falan değil vücut ağırlığı ile hareketler + kardiyo her türlü yeterli olacaktır fitleşmek için. Bol su içmek de iştahı keserek ve ödem atarak faydalı olacaktır.

Evet hocam. Kütüphane biraz uzak bizim eve. Genelde arabayla gidiyorum. Artık yapabildiğim kadar kiloları vermeye çalışayım yazın sınavdan sonra full spora vereceğim kendimi.

Evet hocam. Kütüphane biraz uzak bizim eve. Genelde arabayla gidiyorum. Artık yapabildiğim kadar kiloları vermeye çalışayım yazın sınavdan sonra full spora vereceğim kendimi.
Hocam YKS çalışıyorsanız boşverin 5 10 kiloymuş nasıl konforlu çalışıyorsanız o şekilde devam. İyice patatese bağlamayın yeter. Kilo işleri falan kolay işler.

Hocam YKS çalışıyorsanız boş verin 5 10 kiloymuş nasıl konforlu çalışıyorsanız o şekilde devam. İyice patatese bağlamayın yeter. Kilo işleri falan kolay işler.

Eyvallah hocam. Şu an gündemimde sınav var da işte yine de insan ufaktan bir dert etmiyor değil. Yoksa dediğin gibi kilo alınırda verilirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…