Sığınmacılar hakkında düşünceleriniz neler?

Sığınmacı değil yamyam bunlar. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir göçmen taarruzudur bu. Güzel bir örnek vereceğim. Ben bir katilim ve yargının adaletin bittiği, içinde bir sürü etnik kökenin bulunduğu bir sivil savaşta herhangi bir kamyona atlayıp gidiyorum Türkiye'ye. Gittim, ama ben katilim. Bir şey değişmedi. Aynı cinayetleri veya suçları orada da yapabilirim. Yani çok büyük bir tehlikedir göçmen krizi aslında. Ne olduğu belirsiz bir insan grubunu kendine dahil ediyorsun. :(
 
İyi şeyler düşünmüyorum.

Sen savaştan kaçtım de ama gel yoldan geçenlerden para iste. Savaştan kaçtığın ülkede 6-7 tane çocuk yap ve hepsini farklı ışıklarda dilendir.
Erkeklere hiç girmeyeyim onlar zaten nargile içmeye ve kadınlara laf atmaya gelmiş bu ülkeye. Madem çok erkeksin git kendi ülkene niye misafir olarak geldiğin ülkede insanlara efelenip sorun çıkartmaya çalışıyorsun?

Hakkımızda hayırlısı ama bu gidişat iyi değil.
 
Irkçı bir kişiliğim olmasa da Suriye'li ve Afganistan'lı mültecileri görünce iğreniyorum. İçimde bir nefret duygusu oluşuyor istemsiz bir şekilde. Ülkemizden gitmedikleri sürece de bu öfkem ve nefretim devam edecek.

Gece gece bağıra bağıra ağızlarını yamulta yamulta (artık konuşma diyemeyeceğim) ses çıkartıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı