Sigorta çıkışı sisteme ne zaman işlenir?

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben BİM'de çalışmaktayım. 1.5 aydır çalıştım ve yarın çıkışım verilecek. Sigorta sistemine nasıl işlenir ve BİM'de 1.5 ay çalıştığım için sigortama kötü bir şey eklenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayın 13'ünde çıktıysan en geç 23'üne kadar çıkışını yapmaları gerekiyor. E-devlet'ten işten çıkış bildirgesi diye aratıp bakar mısın? Gün olarak eylül muhtasar beyannamesi ekim sonunda verileceği için ona daha vakit var.
yok reis öyle degil ayın 13 ünde çıkışımı istedim bana ayın sonunda yapılacağını söylediler yani yarın yapılacak son günüm e devletten baktım hiç birşey gözükmüyor sadece işe girişim gözüküyor o kadar

Senin sorduğun şey sicilde kötü gözükmesi falansa işten çıkışın kabahat, devamsızlık ve bazı olaylar yüzünden olduysa sıkıntı yaratır. Yeni işe gireceğin yer bunu araştırır ve sen eski işyerinde bu sebeple çıkmışsın gibi karşına çıkar. Bildirge çıkmadıysa sisteme geç düşüyordur beklemen lazım.

Senin sorduğun şey sicilde kötü gözükmesi falansa işten çıkışın kabahat, devamsızlık ve bazı olaylar yüzünden olduysa sıkıntı yaratır. Yeni işe gireceğin yer bunu araştırır ve sen eski işyerinde bu sebeple çıkmışsın gibi karşına çıkar. Bildirge çıkmadıysa sisteme geç düşüyordur beklemen lazım.
Yok reis kendi isteğim ile cikiyorum sorun olur mu peki?

Reis bildirge geç düşüyorsa ben yeni bir işe girebilir miyim peki?
Reis başka yere giricem sigorta çıkışının illa gözükmesi lazım mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı