Şık ve sade kasa önerisi

Bütçe
500-600
Bütçenin biraz üzerinde gibi, ama sadelik - hava akışı - genişlik ve kullanılabilirlik olarak ben şu kasayı tercih ederdim:

Non-RGB sistem kurup keyfine bakacaksın bu kasada. Önünün komple Mesh olması büyük bir nimet.
Hocam çok sade.

Ben o kasayı hatrı sayılır bir süredir kullanıyorum. Çok sağlam, evladiyelik bir kasa.

Gerçekten çok güzel bir kasa.

Sadeden kastım hani bazı kazalar var fanları pavyon gibi. Fanlarının sadece renksiz çalışmasını istiyorum. Küçük çizgi RGB şeridler sorun olmaz.

Sadeden kastım hani bazı kazalar var fanları pavyon gibi. Fanlarının sadece renksiz çalışmasını istiyorum. Küçük çizgi RGB şeridler sorun olmaz.
Fanlar tek bir yere takılmıyor. Oynayabiliyor. Şu anlık tek fan alıp ikisini de ortalarsanız idare eder. Paranız olunca 1 tane daha alırsınız.

https://www.teknobiyotik.com/akasa-classic-black-60mm-fan.html?ref=akakce&v=1.22.6#!prettyPhoto (4 tane)
335 TL.
Kasanın fan çoklayıcısı var mı bilmiyorum. Almadan önce sor, yoksa 50 TL'lik çoklayıcılardan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…