Şikayet edilen firma dava açmakla tehdit ediyor

Adliyeye gidince mi tutacaklar hiçbir bilgim yok gerçekten çok gerildim.

Hocam gidin dava açılırsa devlet tarafından avukat tahsis ediliyor size. Korkmayın hocam deliller var elinizde. Yanınıza birisini alın arkadaşınızı dalan gerilirseniz.

Ne alakası var sen sadece Şikayetvar sitesinde mağdur olarak oraya yazıyorsun sana hiçbir şey yapamaz zaten ilk önce telefonun tamir edilmediği için ve seni tehdit ettiği için sen onu dava etmelisin.

Anlaşmada böyle bir şey yazması ve benim yapmış olmam sorun değil değil mi anlaşmada yazmıyor olsa neyse ama yazdığı için gerildim ben.

Ne alakası var sen sadece Şikayetvar sitesinde mağdur olarak oraya yazıyorsun sana hiçbir şey yapamaz zaten ilk önce telefonun tamir edilmediği için ve seni tehdit ettiği için sen onu dava etmelisin.

Anlaşmada özellikle Şikayetvar belirtilmiş olması beni geriyor hocam sonuç olarak anlaşmayı onaylıyorum telefonu ilk gönderirken.

Hocam samsung müşteri hizmetleri mevcut arayın teknik servis ismini de verin. Bizde S23 ultra cihazımızı bluetoothunda sorun var diye teknik servise gönderecektik. Direkt iade isteyeceğiz, sayenizde bizde bilgilendik teşekkürler.

Hocam şimdi adliyeye geçiyorum mesajlarınıza bakamayacağım haber veririm olayları şimdiden hepinize teşekkürler.

Bu arada çözüm odaklı yaklaşılması yerine susturulma odaklı yaklaşılması da şaşırtılmadı. Yaşadığınız bir sorunu belirtmişsiniz. Ortada bir sorun gözükmüyor. Marka itibarı zedeleme olsaydı sorun olabilirdi. Firmaların çoğu da şikayetini bu yönde açıyor.

Hocam şikayet var da şikayetim duruyor bakıp değerlendirme yapabilirseniz sevinirim zedeleme gibi bir durum var mı diye.

Şikayetvar sitenizin bağlantısını atar mısınız? İnceleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…