Şikayetvar üzerindeki "Technopat.net" şikayetleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@NotLikeThis, forumun kuralları ağır. Bunu kendileri de belirtiyor zaten. Şikayetlere bakarsanız çoğu yeni, forum üzerinde raporlama sisteminden ulaşılabiliyor. Geri dönüş olmazsa da kolay kolay kaldırmıyorlar. Kaldı ki kullanım şartlarını kabul ederek girdiğimiz bir site. Kuralın tekinde de "Moderasyon Ekibi sebep göstermeksizin hesabınızı kapatabilir"
"Kullanıcı hesapları neden gösterilmeksizin kapatılabilir." diye de bir madde var maalesef. Kısacası hiçbir sonuç çıkmaz.

Yeni diye belirtmemin sebebi 2020 ve öncesi kadar olması lazım. O zaman banlı üyeler kendini raporlayamıyordu, şimdi rapor edebiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@NotLikeThis, hocam maalesef kurallarda da belirtili ve bunu kabul ederek giriyoruz. Kısacası o siteye yazılan şikayetlerin hepsi boşa, ücretli de bir hizmet değil. Hiçbir şey çıkmaz, oraya yazanlar basit bir mantıkla düşünebilse zaten yazmaz. O maddeyi beğenmiyorsan kayıt olma ve siteyi kullanma derler yani.
 
"Moderasyon Ekibi sebep göstermeksizin hesabınızı kapatabilir"
Bu cümleyi koyan yöneticiyi ciddiye almam açıkçası. Bu arada şikayetlerin çoğu haklı şikayetler. Anlamsız yere ceza verip, ceza bitince ''Ben buna niye ceza yedim haklıydım'' deme şansını bile sunmuyorlar. Diktatör rejimlerde bu şekildedir genelde. :)
 
@AidenPearce, evet şikayetlerin çoğu haklı olabilir. Ancak bu forumda yaşanan bir sorunu başka bir yerde de çözemezsin. İsmi lazım değil, kırmızı forumda forumu eleştiren bir konuda yöneticilerinin yorumuna kahkaha attım diye "Forum içi örgütlenmeden" dolayı kalıcı olarak banlandım. Gidip bunu da başka bir yere taşımadım mesela. Hiçbir sonuç çıkmaz çünkü ve eleştiri kaldıramayan yöneticinin forumunu da kullanmam açıkçası. Uğraşmam da ve tek banlanan ben değildim. O konuda 40 kişiye yakın kişi kalıcı olarak banlandı.
 
Bir eleman dediğini yapmış yeni hesap açıp moderatörlere sormuş. Çoklu hesap açmaktan ban yemiş :D Demek ki garip değil haklılar da var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı