Sıkı bir çalışmayla 3 ayda sınav kazanılır mı?

Hocam geçen yıl sayısaldan 490k yaptım şu kalan sürede sağlam asılırsam kaç k gelebilir? İlk 200k için şansım var mı?

Ben sıfır çalışmayla sözel mantığıma güvenerek bir şeyler yapmaya çalışacağım artık, çok geç.

Hocam geçen yıl sayısaldan 490k yaptım şu kalan sürede sağlam asılırsam kaç k gelebilir? İlk 200k için şansım var mı?
Size kalmış bir durum, istediğiniz 200k sınava kalan sürede yapılabilecek bir sıralama, vaktinizi güzel değerlendirin.

Size kalmış bir durum, istediğiniz 200k sınava kalan sürede yapılabilecek bir sıralama, vaktinizi güzel değerlendirin.
Çok teşekkür ederim peki sizce şu an sadece AYT mi çalışmalıyım.

Her iki sınav içinde hangi durumda olduğunuzu en iyi siz bilebilirsiniz. TYT de ki netleriniz yeterli ise çoğunlukla AYT çalışın. Değil ise paylaşımını yapın. Asla sadece tek tarafa yonelmeyin her ikisi içinde bilgilerinizi güncel tutun. Netice de iki sınavda ki başarınız sonucunuzu etkiliyor. Elmaları tek sepete yüklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…