Sıkışan bisiklet selesi

Sorununu çözmek için konu açmış, gayet de doğal. Yanlış olan ne?

Technopat tatil ajansı işini hakkıyla yapmış arkadaşı tahminimce 1-2 haftalık tatile göndermiş bulunmakta.

Yağ döktüm, WD 40 sıktım, çekiçle dövdüm sonuç sıfır. Çekiçle ne kadar vurabilirim zarar vermeden daha doğrusu zarar verir miyim?

Bu biraz sele borusuna zarar verecektir ama sonuç verir. Şimdi WD40 bol bol sıkıyorsunuz ardından boru anahtarını alıp herhaldi bir yöne döğru çeviriyorsunuz her çevirmenizin ardından azdan azdan WD 40 veya makine yağı sıkın müsait yer varsa gres yağı sürün o boşluktan her çevirişinde bulanacağından kolay bir şekilde çıkar.

Yağ döktüm, WD 40 sıktım, çekiçle dövdüm sonuç sıfır. Çekiçle ne kadar vurabilirim zarar vermeden daha doğrusu zarar verir miyim?
En son yazılan da olmazsa tek çare kalıyor. O da kaportacıya gidip ordan kestirmek. Bisikletçi kestir sonra kaynak yaptır demişti birine. Kesme değil de onlar çıkarabiliyormuş heralde.
Bu biraz sele borusuna zarar verecektir ama sonuç verir. Şimdi WD40 bol bol sıkıyorsunuz ardından boru anahtarını alıp herhaldi bir yöne döğru çeviriyorsunuz her çevirmenizin ardından azdan azdan WD 40 veya makine yağı sıkın müsait yer varsa gres yağı sürün o boşluktan her çevirişinde bulanacağından kolay bir şekilde çıkar.
Gerçekten bisikletçi birisine söylerken duydum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı