Aphollo69 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı Ethernet kablosu ile bağladım ama çıkaramıyorum alttaki çentiğe bayağı sağlam basıp çekiyorum olmuyor zorlarsam porta zarar gelir diye çok çekmiyorum ama çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı Ethernet kablosu ile bağladım ama çıkaramıyorum alttaki çentiğe bayağı sağlam basıp çekiyorum olmuyor zorlarsam porta zarar gelir diye çok çekmiyorum ama çıkmıyor.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Mayıs 2022 #2 Zorla çekmeyi deneyin. Port kırılırsa Ethernet to USB converter alırsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Aphollo69 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #3 Windows 11 Bükücü dedi: Zorla çekmeyi deneyin. Port kırılırsa Ethernet to USB converter alırsınız. Genişletmek için tıkla... Baya zorladım portun altındaki açılıp kapanan bir kapak var o kırıldı biraz zor giriyor ama çalışıyor sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü dedi: Zorla çekmeyi deneyin. Port kırılırsa Ethernet to USB converter alırsınız. Genişletmek için tıkla... Baya zorladım portun altındaki açılıp kapanan bir kapak var o kırıldı biraz zor giriyor ama çalışıyor sıkıntı yok.