Silahla vurulma hissi nasıldır?

Hiç denemedim, denemekte istemem:D Deneyenlerin yorumlarından anlayacak olursam ölümlük bir ağrıdır.
 
Hızlı ve ince uçlu bir şeyin vücuduna girmesi hem acı hem de yanma hissi oluşturur. Tabii merminin kalibresi de önemli. ABD'deki polislerin bodycam kayıtlarının bazılarını YouTube'ye yüklüyorlar, orada mesela 9mm'ye dayanıp bir süre daha çatışmaya devam edenler oluyor. Genelde tek mermide(9mm baz alarak konuşuyorum) kimse düşmüyor. Bu da ilk anda etkisinin, sonrasına göre oldukça düşük olduğunu gösteriyor. Bu yüzden şüpheliye çok kez ateş ederler, saf dışı kalması için.


Olay gerçekse nasıl gerçekleştiğini çok merak ettim. :D
Görmedik, duymadık. Tesadüfen deliği keşif ettik. Yukarıdan inmiş. Yorgun mermi.
 
Mideyi delip geçen ama vücuttan çıkmayan bir kurşuna maruz kalmıştım. Hissettiğim yakıcı bir acı değildi. Çocukluğunuzda oyun oynarken karın boşluğunuza yumruk vurulduğu olmuştur. Bir an nefessiz kalırsınız. Aynı şeyi hissetmiştim.

Hocam aradan 2 yıl geçmiş ama merakdan soracağım arada bir acıdığı oluyor mu?
 
Hayır hiç olmuyor . Zaten bir daha içerde kurşun olduğunu hiç hissetmedim. Sadece röntgen filmlerinde görülür. Aradan 40 yıldan fazla zaman geçti bu arada 😉
 
Kalp krizi yaşadım kalp krizi 33 dolken vurulmak 48 miş açıkçası kalp krizi ilkte bir anda bıçak saplıyorlarmış gibi bir his geldi aşırı acıydı nefes alsam da almasam da devam ediyordu sol tarafıma doğru çöktüm yerde hareket edemedim ama ağlayacak sızlayacak kadar değil hatta o an gülmüştüm sinirden ama vurulmak daha acı olduğu için gerçekten çok acı bir histir diye tahmin ediyorum ama tabii vurulunca adrenalinle hissetmeye biliyorsun değişiyor yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı