Silent Hill 2 remake geliyor!

Scaryo

Hectopat

The Medium ve Layers of Fear'ın geliştiricisi Bloober Team tarafından geliştirilen zamanın efsane oyunu sistem gereksinimleri oldukça yüksek gözüküyor, çıkış tarihi ise belirsiz. PS 5 ve PC için çıkacak.

Arka planında çok güzel bir hikayesi var. Daha çok psikolojik bir korku oyunu hocam. Puslu ve karanlık bir ortam favori oyun temasıdır benim için.

Korku oyunlarında hiç haz etmesemde herkes övdüğü için elimden geldiğince spoiler yememeye çalıştım oyundan. Olur ya belki bir gün korku temasını sevmesemde bu kadar övülen bir oyunu oynarım diye. Şükür hâlâda spoiler yemedim :D. Dediğiniz gibi bildiğim tek şey fotoğraflarından gördüğüm ve duyduğum kadarıyla puslu ve karanlık ortamlarda geçen, psikoloji korku oyunu diye biliyorum. İlk korku oyunu serüvenimi Silent Hill 2 ile yapacağım %90 ihtimalle.

The Medium ve Layers of Fear'ın geliştiricisi Bloober Team tarafından geliştirilen zamanın efsane oyunu sistem gereksinimleri oldukça yüksek gözüküyor, çıkış tarihi ise belirsiz. PS 5 ve PC için çıkacak.
Ben sırf orjinal silent hil 2 oynamak için 3 4 saat kurulumu ile uğraşmıştım.. Kendisinin hikayesi beni çok etkilemiştir remakeni sabırsızlıkla bekliyorum.

Arka planında çok güzel bir hikayesi var. Daha çok psikolojik bir korku oyunu hocam. Puslu ve karanlık bir ortam favori oyun temasıdır benim için.

Puslu ve karanlık ortamlar beni boğuyor oynarken. Ben daha çok renkli ve cıvıl cıvıl şeylerden haz alırım. Ama bu oyunu ne kadar beni boğsada korkutsada kesinlikle bitireceğimi düşünüyorum.

Nabizlari yükseltecek nefesleri kesecek vücutu tir tir titretecek bir oyun geliyor hadi bakalım ama sistem gereksinimleri aşırı yüksek olmuş.

Grafikleri çok güzel ama çok da sistem istiyor. DLSS'i performansa alırsam 40 FPS alırım. Matrix Awakens demosuna bakarak kaç FPS alacağınız ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı