Çözüldü Steam Silent Hill 2 Remake için erken erişim bağlantısı çıkmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cnkrpt

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Steam üzerinden oyunu digital Deluxe sürüm olarak satın aldım ancak hala oyunun indirme bağlantısı çıkmadı. Steam'e yazdım cevap alamadım. Konu ile ilgili bilgisi olan biri cevap verebilirse çok sevinirim.

Çözüm
Herkese merhaba, Steam üzerinden oyunu digital Deluxe sürüm olarak satın aldım ancak hala oyunun indirme bağlantısı çıkmadı. Steam'e yazdım cevap alamadım. Konu ile ilgili bilgisi olan biri cevap verebilirse çok sevinirim.
On sipariş verdiğin bir oyun ön indirmeye veya erişime açıldığında Steam'den çık gir yapman gerekiyor.
Onun dışında oyunun yayınlanma saatinin geldiğine emin misiniz?
On sipariş verdiğin bir oyun ön indirmeye veya erişime açıldığında Steam'den çık gir yapman gerekiyor.

Çözüm
Geldiğine eminim şuan herkes oynuyor. Çık gir yapmayı deneyip haber vereceğim.
Güncelleme: Şimdi çık gir yaptım oldu. Çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı