Silinen bilgiler nasıl geri getirilir

• Konuyu başlatan uqust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.038

uqust

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar bilgisayarımı ilk açtığımda nerdeyse herşey sorunsuzdu tek wi-fi çalışmıyordu bende yeniden başlattığımda çalışacağını düşündüm ve 5 dakika beklememe rağman siyah bir ekran oldu ve sinirli bir günümde olduğum için HDD'nin olduğu bölüme yumruk attım ve kapattım daha sonra açtığımda geri yükleme sistem onarma gibi şeyleri yapamıyordum bende HDD'nin bozulduğunu düşündüm test etmek için windows kurdum herşey sorunsuzdu yani birşey olmamış 200gb yakın arşivim vardı şuanda bilgisayarda işletim sistemi vb kurulu değil bunu Bilgilerimi naısl geri alabilirim dosyalarım D: bölümünde saklanıyordu dizüstü bilgisayara sahibim.

Hocam yıl olmuş 2015 hala kasaya kafa atıyorsunuz yahu :D . İşletim sistemini kurduktan sonra bir kaç program ile bir parça geri yükleme olanağınız var. Ancak büyük ihtimal HDD'de bir sorun var. Sorunsuz çalışmasına rağmen dosyaların silinmiş olması bana pek tekin gelmedi.

Hocam yıl olmuş 2015 hala kasaya kafa atıyorsunuz yahu :D . İşletim sistemini kurduktan sonra bir kaç program ile bir parça geri yükleme olanağınız var. Ancak büyük ihtimal HDD'de bir sorun var. Sorunsuz çalışmasına rağmen dosyaların silinmiş olması bana pek tekin gelmedi.

format atmaya çalışırken sildim uefi ile uğraşmak istemediğimden normal olarak kurduğum için hepsini silmek zorunda kalmıştım vicdan azabı çekiyorum :D

Flood yapmak istemem ama bunun üstünden 2 format geçti ilk format başarısız oldu tekrar atıyorum sorun olurmu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı