Silinen Google hesabı nasıl kurtarılır?

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabah Google hesabım silindi, hesabımı kurtarmayı denedim ancak Google, bu hesapta oturum açılması için başka bir yol sağlamıyor hatasını aldım, neden bu uyarıyı aldım? Hesabımı kurtarmak ne yapabilirim, bilgisi olan var mı?

Sen elinle yapmadıysan Google silmiştir, çünkü depolama almak yerine boş yer kaplayan hesapları silme kararı aldılar, sürekli kullandığını kanıtlaman gerek. onu nasıl yaparsın bilmiyorum maalesef :(

Sen elinle yapmadıysan Google silmiştir, çünkü depolama almak yerine boş yer kaplayan hesapları silme kararı aldılar, sürekli kullandığını kanıtlaman gerek. onu nasıl yaparsın bilmiyorum maalesef :(
Hesaba giriş yapalı 2 yılı geçmedi..

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240918-235559_Google Play services.jpg
    Screenshot_20240918-235559_Google Play services.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 72
Neden oturum açarken Google hesapta oturum açılması için başka bir yol sağlamıyor diyor ki?

o zaman yapacak bir şey yok,hesap tamamen silinmiş
Hesap silinseydi hesap bulunamadı derdi, ama bulunamadı demiyor ancak Google bu hesapta oturum açmak için başka bir yol sağlamıyor diyor.

Ben zaten ingilizce iletişime geçtim türkçe olarak iletişime geçmedim.

O zaman yapacak bir şey yok, hesap tamamen silinmiş.

Evet, gerçekten neredeyse yapacak bir şey kalmadı belki destek ekibinin kurtarma yetkisi yoktur diye X'ten iletişime geçeceğim oda olmazsa yapacak bir şey yok son 1 hakkımız kaldı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı