Silinen korsan yazılımlar sıkıntı çıkartır mı?

alperkrt17

Hectopat
Dostlar en son formatı 2 3 ay önce attım. Format sonrası 4 5 tane korsan oyun yükledim. Az önce tüm oyunları sildim, Temp'i temizledim, disk temizleme yaptım, bilgisayarın her yerini temizleyip Kaspersky ile tarama yaptım. Hiç virüs çıkmadı. Bu halde kullanmamda sorun olur mu?

Hocam, bir programı silseniz de sistem de kalıntı bırakır ve bu uygulama virüs ise korsan programı kaldırıdığınız da virüs kalkmaz. Zararlı yazılımlardan kurtulmak istiyorsanız sisteminizi Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.

Kaspersky bir şey bulamadıysa çok yüksek ihtimal sistem temizdir, içiniz rahat etmediyse Malwarebytes ile de taratabilirsiniz.

Hocam , bir programı silsenizde sistem de kalıntı bırakır ve bu uygulama virüs ise korsan programı kaldırıdığınız da virüs kalkmaz . Zararlı yazılımlardan kurtulmak istiyorsanız sisteminizi Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.

Kaspersky birşey bulamadıysa çok yüksek ihtimal sistem temizdir.
Hocam yaptım fakat hiç virüs bulunamadı. Bir sorun çıkmaz sanırım değil mi artık? Baya modlu skyrim falan var format atmaya çekiniyorum.

Hocam yaptım fakat hiç virüs bulunamadı. Bir sorun çıkmaz sanırım değil mi artık? Baya modlu skyrim falan var format atmaya çekiniyorum.
Hocam Kaspersky birşey bulamadıysa sorun çıkmayacağını düşünüyorum ama dediğim gibi içinizde hala bir kuşku varsa Malwarebytes ile de taratabilirsiniz.

Zarar vermez. Tabii güvenilir sitelerden yüklememişsen o zaman sıkıntı çıkarır. Korsan bir program veya oyun kullanacaksan bilgisayarında mutlaka Kaspersky ve Malwarebytes bulundur. Kurmadan önce ve sonra tam tarama yap ikisinden de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı