Silinen uygulama hala Görev Yöneticisinde gözüküyor

Alper2511

Kilopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Hacker
RazerCortex indirdim fakat bir şeye yaramadığını farkedince sildim, ama hala görev yöneticisinde gözüküyor. Görev yöneticisinden nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ tıklayınca Dosya Konumunu aç var.Görev Yöneticisinden görevi iptal edin ondan sonra dosya konumundaki Razerlardan artık dosya varsa onlarıda silebilirsiniz artık.(Eğer Görev Yöneticisine tekrar geliyorsa programa sağ tıklayınca işlem ağacını sonlandır gibi bir seçenek olucaktır ona basman yeterli olur tahminimce.)

Dosya konumunu aç a ve özelliklere tıklanmıyor.Sadece çevrimiçi araya tıklayabiliyorum.

Dosya konumunu aç a ve özellikler e tıklanmıyor.Sadece çevrimiçi araya tıklayabiliyorum.
Daha önce böyle bir sorunum olmamıştı ama şunu deneyebilirsin(daha önce el ile kaldırdıysan) Maddelemeye C maddesinden yapmaya başla.
A)
1-Programı tekrar yükle(aynı yere)
2-Denetim Masasından Program Kaldır kısmına girip temiz bir şekilde silebilirsin
B)
Program Başlangıç kısmında bir hata sonucu silinmemiş olabilir bilgisayarı yeniden başlatmayı dene

Not:Eğer program hala çalışıyor olsa masaüstünün sağ alt tarafındaki bölümde gözükür(ismini tam bilmiyorum wi-fi vs. nin olduğu bölüm) eğer yoksa B maddesini uygula.

Autoruns yazılımı başlangıç görevleri, hizmetler vb. detaylı bir şekilde kontrol edebilirsin.
Uygulamayı yönetici olarak çalıştır. Sonrasında silmek istediğin başlangıç görevine sağ tıklayıp delete seçeneğini seçin.

Klavyeden Windows + R komutunu uygulayın ve açılan pencereye Regedit yazıp entere basın. Regedit bölümü açıldıktan sonra yine klavyeden CTRL + F komutunu uygulayın ve görülmesini istemediğiniz uygulamanın adını yazın ve aratın. Bulunan dosyaları silin sorununuz çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim ve gerçekten oldu teşekkür ederim

Yaptım ama hala başlangıç uygulamalırnda etkinleştirilmemiş olarak gözüküyor ne yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…