Daha önce böyle bir sorunum olmamıştı ama şunu deneyebilirsin(daha önce el ile kaldırdıysan) Maddelemeye C maddesinden yapmaya başla.Dosya konumunu aç a ve özellikler e tıklanmıyor.Sadece çevrimiçi araya tıklayabiliyorum.
Denedim ve gerçekten oldu teşekkür ederimKlavyeden Windows + R komutunu uygulayın ve açılan pencereye Regedit yazıp entere basın. Regedit bölümü açıldıktan sonra yine klavyeden CTRL + F komutunu uygulayın ve görülmesini istemediğiniz uygulamanın adını yazın ve aratın. Bulunan dosyaları silin sorununuz çözülecektir.
Denedim ve gerçekten oldu teşekkür ederim![]()
Yaptım ama hala başlangıç uygulamalırnda etkinleştirilmemiş olarak gözüküyor ne yapacağım?Klavyeden Windows + R komutunu uygulayın ve açılan pencereye Regedit yazıp entere basın. Regedit bölümü açıldıktan sonra yine klavyeden CTRL + F komutunu uygulayın ve görülmesini istemediğiniz uygulamanın adını yazın ve aratın. Bulunan dosyaları silin sorununuz çözülecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.