Android, windows, usb, hdd, ssd hangisi bunlardan ve sildikten sonra diskte bir yazma işlemi yaptınız mı?Merhaba, 10 dakika önce yanlışlıkla benim için önemli olan bir videoyu sildim ve bu videoya tekrardan erişmem lazım. Bu mümkün mü?
Birde çöp kutusunu kontrol edin.Merhaba, 10 dakika önce yanlışlıkla benim için önemli olan bir videoyu sildim ve bu videoya tekrardan erişmem lazım. Bu mümkün mü?
SSD ve çöp kutusunda yok. Yazma işlemi de yaptım sanırsam. Şu an minitool diye bi programdan scan atıyorum bunu bileniniz var mı? Videoyu çıkarır mı?Android, windows, usb, hdd, ssd hangisi bunlardan ve sildikten sonra diskte bir yazma işlemi yaptınız mı?
Birde çöp kutusunu kontrol edin.
Hocam şu an video taramasını minitooldan taramayı başlattım. Eğer çıkmazsa Recuva'yı denerimÖnce masaüstündeki Geri Dönüşüm Kutusu'na bak.
Yoksa Recuva programını indir. Video taraması yap.
Önce masaüstündeki Geri Dönüşüm Kutusu'na bak.
Yoksa Recuva programını indir. Video taraması yap.
Hocam çok bilgili değilim ama diskte chrome sayfası bile açsanız 2 3 tane text dosyasi veya bişey yazsa son yaptığınız video gidebilir diskte yazma işlemi yapmamanız lazımdı gibi. Tabi belki programda görmemiş olabilir çok emin değilim.SSD ve çöp kutusunda yok. Yazma işlemi de yaptım sanırsam. Şu an minitool diye bi programdan scan atıyorum bunu bileniniz var mı? Videoyu çıkarır mı?Eki Görüntüle 2617741
Hocam şu an video taramasını minitooldan taramayı başlattım. Eğer çıkmazsa Recuva'yı denerim
Minitool ile taramayı yaptım silinden video hariç diğer videolar çıktı ama silinen video gözükmüyor
Eki Görüntüle 2617773Recuva ile tarama yaptım ama hiçbir dosya çıkmıyor böyle diyor
evet gitmişHocam çok bilgili değilim ama diskte chrome sayfası bile açsanız 2 3 tane text dosyasi veya bişey yazsa son yaptığınız video gidebilir diskte yazma işlemi yapmamanız lazımdı gibi. Tabi belki programda görmemiş olabilir çok emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.