BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, daha önce masaüstümde bulunan ve sonrasında sildiğim bir dosyaya ihtiyacım var. Çöp kutusundan da sildim. Geri getirebilme şansım var mı?
Arkadaşlar, daha önce masaüstümde bulunan ve sonrasında sildiğim bir dosyaya ihtiyacım var. Çöp kutusundan da sildim. Geri getirebilme şansım var mı?
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 24 Mart 2021 #2 Recovery uygulamalarını deneyebilirsin.
Niko98 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Var bir uygulama vardı adını hatırlamıyorum normalde o uygulama eğer hardiskiniz o silinen şeyin üstüne yenisini yazmadıysa geri getirme şansınız var
Var bir uygulama vardı adını hatırlamıyorum normalde o uygulama eğer hardiskiniz o silinen şeyin üstüne yenisini yazmadıysa geri getirme şansınız var
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #4 Niko98 dedi: Var bir uygulama vardı adını hatırlamıyorum normalde o uygulama eğer hardiskiniz o silinen şeyin üstüne yenisini yazmadıysa geri getirme şansınız var Genişletmek için tıkla... Ne diye aratmalıyım? Efe Genç dedi: Recovery uygulamalarını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir şey var mı?
Niko98 dedi: Var bir uygulama vardı adını hatırlamıyorum normalde o uygulama eğer hardiskiniz o silinen şeyin üstüne yenisini yazmadıysa geri getirme şansınız var Genişletmek için tıkla... Ne diye aratmalıyım? Efe Genç dedi: Recovery uygulamalarını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir şey var mı?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 24 Mart 2021 #5 BEACT dedi: Ne diye aratmalıyım? Önerdiğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Recuva. Power data Recovery.
BEACT dedi: Ne diye aratmalıyım? Önerdiğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Recuva. Power data Recovery.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 24 Mart 2021 #6 BEACT dedi: Ne diye aratmalıyım? Önerdiğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da Windows file Recovery uygulaması. Dosya Ekleri 1616577644646.png 229,8 KB · Görüntüleme: 35
BEACT dedi: Ne diye aratmalıyım? Önerdiğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da Windows file Recovery uygulaması.
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #7 YFK dedi: Recuva. Power data Recovery. Genişletmek için tıkla... Efe Genç dedi: Microsoft Store'da Windows file Recovery uygulaması. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikinize de teşekkür ederim bilgilendirme için tekrar yazarım.
YFK dedi: Recuva. Power data Recovery. Genişletmek için tıkla... Efe Genç dedi: Microsoft Store'da Windows file Recovery uygulaması. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikinize de teşekkür ederim bilgilendirme için tekrar yazarım.