Satılık SilverStone PF240 240mm RGB sıvı soğutucu

Ürünü 05.05.2023 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden aldım. 2024 Nisan başı gibi arızalandı ve garanti kapsamında yenisini gönderdiler. Garanti sürecindeki zaman zarfında kendime bir soğutucu almış bulundum. Şu anda bu soğutucu boşa çıktı. Satisa koyuyorum. 1 yıl daha garantisi mevcuttur. Takas ve pazarlık yoktur. Fıyat 2500TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden satın aldığım yer ile iletişime geçmiş ve değişim sağlanmıştı.
"Merhaba,
04.05.2022 SilverStone PF240 sıvı soğutucusu bir hayli sesli çalışmaktadır.
Normalde çalıştığı değerlerden 15-20 derece daha fazla ısı üretmektedir. Pump ve fan devirlerinde bir sorun gözükmemekte. Termal macun değişikliği ısılar ve ses artışından sonra yapıldı ancak çözüm sağlamadı. Kasanın ve soğutucunun temizlik işlemleri periyodik olarak yapılmaktadır o yüzden bu da bir etken olamaz. Sıvı soğutucu arızası olduğunu düşünüyorum.
" diye Teknobiyotik'ten destek talebinde bulunmuştum ve 15 gün içerisinde geri dönüş yapıp arızalı olduğunu V2 ile değişim yapılacağını söylediler ve V2 versiyonunu yolladılar. 06.06.2023 tarihinde yenisi elime ulaştı ve düzgün şekilde kullanıyordum. 1 sene geçti ve aynı sorunları tekrar yaşıyorum. İnternette ve boşta 70-85 derecede geziyor işlemci ısısı. Sanırım V2 de olsa aynı sorun devam ediyor. Tekrar destek talep edeceğim bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…