Silverstone PF360 ARGB sıvı soğutucu incelemesi

Oda sıcaklığım 29 derece ve öndeki fanları 1000 RPM kullanıyorum. Bir de Galahad zaten bundan iyi soğutucu. Aynı koşullarda olsak 5 derece fark olur maksimum.

Hocam bende artic 280 le pf360 arasındayım. Kasam mb520 anakart x470 gaming m7 ac. Sanki artic alsam 280 kasanın ustune taksam mosfet soğutucuları ya yada ramlere çarpacak gibi çünkü 120 lik fanlar bile neredeyse o mesafede. Siz takarken sorun oldu mu acaba ?

Çiçek gibi soğutucudur PF serisi. Ben geçen sene 240MM olanını aldım sorunsuz kullanıyorum.

Radyatörün boruları aşağıya gelecek takarsanız hem motor ömrünüz uzar hem de su şakırtısı sesi duyuyorsanız o kesilir.
Şuandaki montajda radyatörün içerisindeki hava yukarı doğru çıktığından içerisindeki sıvı giriş-çıkışında duruyor. O da zamanla performans kaybına sebep olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Borular yukari da fakat su sesi ilk acilista 2-3 saniye kadar geliyor ve bir daha gelmiyor. Ayrica Aldığım degerler cok iyi.

Tasarımı çok seviyorum bu soğutucunun samimi olmak gerekirse o kar tanesi çok güzel.

Performans olarak da gayet yeterli.
İl değiştirince sıcaklıklar düştü Bilecik'teyim ve sıcaklıklar 70'e düştü.

Hocam peki arctic 280mm mi pf360 mi ?
Bide kasanın önü 360 destekliyor 280mm öne takip altına 120 fan takabilir miyim?
Yada direk 360 alıp yola devam mı edeyim?
Not: iadeden 770 TL gelecek üstüne para koyacağım almışken iyisi olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…