İnceleme SilverStone PF360 Sıvı soğutma

• Konuyu başlatan NITRO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 17.744

Elimdeki anakart overclock anlamında büyük anlamda önümü kapatıyor ne yazık ki. Alırken bilinçli olarak aldım, her yeni gelen BIOS Update ile daha da göreltiyorlar OC konfigürasyonlarını zaten

Kasa fanları koyu yeşilken fotoğraf atma şansınız var mı? Aynı kasadan alacağım renkleri güzel mi?

@NITRO açıkçası radyatörü öne almak mantıklı gelmedi zaten üst tarafta yeterli alan olduğu gözüküyor.
Bence en mantıklısı öne takmak( en iyi işlemci soğutması için ). Dışardan taze havayı direk alıp radyatöre itiyor sonuçta. Üst kısımda kullanıldığında, kasa içersindeki ısınmış havayı radyatöre itiyor. Bununla alakalı çol detaylı testler yapanlar var gördüğüm ve bizzat test ettiğim kadarıyla öne takmak kesinlikle daha soğuk çalıştırıyor. Ayrıca anakart güç kablosu yüzünden üst kısımda pull push yapamadım, sığmıyor. Ön kısma bu yüzden taktım. Anakartım gelsin direk tak çalıştır yapacağım.

Eve gectigimde iletirim elbette
Ben de koyu yeşil kullanıyorum tüm ledlerimi( klavye mausepad dahil) çok güzel bir görüntü çıkıyor ortaya.
1600AF pek guc tuketen bir islemci degil. Yine de bir Overclock denemesi yaparim yakin zamanda.
Sizin sıcaklık değerleri çok iyi. Ben en düşük 31 gördüm malesef 2700X ile. Fazla güç tüketen bir işlemci. Hele bir de 4.5 e O.C yapınca max ısıyı 67 gördüğüm oldu bu yaz aylarında. Anakart gelsin hele bakalım en yüksek kaçı görecek. Amazon'dan noctua macunum da geldi, heyecanlıyım.

Son düzenleme:
Kaç V ile o değerler acaba?

Buyur senin fotoğrafı şimdi çekebildim. Telefon kamerası, kasa camını gerçek hayatta gördüğümden çok daha farklı bir forma sokuyor tabi. Çok daha net ve hoş duruyor normalde. Kasa güzel bir kasa, yalnızca sıvı soğutucunun fanlar dahil olmak üzre yüksekliğini öğren. RAM bellekler ile çakışmasın.
Hatta kasanın üst montaj noktaları ile soğutucunun montaj deliklerinden hesapla . Montaj noktasına göre radyatörün konumu 1cm aşağı yukarı oynayabiliyor.

Bende ucu ucuna oturdu, 1cm oynasa imkanı yok takamazdım.

Hocam mükemmel ya aynı kasa ve sıvı soğutmadan alacağım ama RAM'ler G.Skill Trident royal Silver olacak hayırlısı artık görüntü mükemmel.

O belleklerle herhangi bir çakışma da olmaz, yuksel profil degiller pek.
Hocam mükemmel ya aynı kasa ve sıvı soğutmadan alacağım ama RAM'ler G.Skill Trident royal Silver olacak hayırlısı artık görüntü mükemmel.
Satın almadan önce benimle RAM bellek yükseklik bilgilerini mutlaka paylaş. Kullandığın anakartı da paylaş, bellek kanalları çok yukarıda ise Ram belleklerin yüksekliği önem arz ediyor.

Dışarıdan belli olmuyor ancak sakata geliyorduk biraz

Son düzenleme:
Anakartım garantiden geldi, her ne kadar Asus sorunumu çözmemiş ve hala RAM slotlarının 2 si arızalı olsa da, bir müddet bu şekilde kullanacağım. En azından pullpush sistemini deneme şansım oldu sonunda. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi, radyatörü öne alıp pullpush ile destekledim ve sonuç olarak, full grafiklerde Cod MW oyununda işlemci sıcaklığım saatlerce oynamama rağmen 46 yı geçmedi, yine full grafiklerde arkadaşın işlemci ısısı Cooler Master ML240 ile 56, 57 derecede seyretmekteydi. Hemen hemen 10 derecelik bir fark var artı olarak fan artık hızlı çalışmıyor, egzoz fanların sesini daha çok duyar oldum . Tabi bu değerlerde Noctua macunun da faydası da olmuştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…