SIM Kart aniden çalışmayı durdurdu

Miralay Paşa

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yatağımda yatıyordum ve aniden SIM Kartım aniden çalışmayı bıraktı. Zaten 1 haftadır ara sıra 1 saniyeliğine gidiyordu ama ben önemsizdir diye dikkate almıyordum. Yardımcı olur musunuz? Yarın okula gideceğim ve mobil veriye ihtiyacım var.

Kartınızı çıkartıp yeniden takmayı denediniz mi? Sorunun karttan mı, yoksa telefondan mı olduğunu anlamak için de bir yakınınızın telefonu ile test edebilirsiniz. Sorun karttansa eSIM veya yeni bir fiziksel SIM isteyebilirsiniz. Telefonunuz bozuksa da öncelikle güncellemeleri yapmanızı ve cihazınızı yeniden başlatmanızı öneririm. Mevcutsa diğer SIM yuvasını da deneyebilirsiniz. Diğer SIM yuvasında sorun yoksa telefonunuzu o şekilde kullanabilirsiniz ya da tamir için gönderebilirsiniz.

Sorunun telefondan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum Haziran ayında aldım. Lakin yarın akşama kadar telefoncu bulamayacağım için buraya sorayım dedim. Sabahleyin çıkartıp takmayı deneriz olmazsa bakarız çaresine. Neyse iyi geceler diliyorum teşekkür ediyorum.

Bazen kartınız SIM yuvasından oynayabiliyor. Benim de başıma gelmişti ve kartı yeniden takarak düzeltmiştim. Eğer sorun yuva kaynaklıysa ve ikinci bir SIM yuvası varsa hattınızı geçici olarak oraya takabilirsiniz. Tamir ettirene kadar sorununuz çözülmüş olur. Zaten kartınız hiçbir yerde çalışmıyorsa ve başka kart taktığınızda sorun yaşamıyorsanız sorunun kart kaynaklı olduğu belli oluyor. Yeni bir SIM kart da çok pahalı değil. Yaklaşık 5-10 dakikada yenisini verebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…