B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 1 Mart 2014 #1 Forumda kimler SimCity oynuyor? Gelin şehirlerimizi beraber büyütelim. Origin ID: ULTIMATETURK
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2014 #2 Bir aralar oynama isteğim vardı. Sonra patladı gitti. En son SimCity 4 oynadım. Katılacak arkadaşlara iyi oyunlar.
Bir aralar oynama isteğim vardı. Sonra patladı gitti. En son SimCity 4 oynadım. Katılacak arkadaşlara iyi oyunlar.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2014 #3 SimCity değiliz, burası Türkiye! Norm Ender aklıma geliyor SimCity denilince. Maalesef yenisini alamadım. Oyun oynamaya da vakit bulamıyorum. İlerleyen aylarda katılmak isterim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
SimCity değiliz, burası Türkiye! Norm Ender aklıma geliyor SimCity denilince. Maalesef yenisini alamadım. Oyun oynamaya da vakit bulamıyorum. İlerleyen aylarda katılmak isterim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chibinasu Kilopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 143 Çözümler 1 1 Mart 2014 #4 Bir tanıdıkta var. Origin'ini araklarım Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
Özay Şen Hectopat Katılım 14 Ocak 2012 Mesajlar 247 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amansız Öğrenci 1 Nisan 2014 #5 Fırsat buldukça giriyorum. Tek sıkıntım Endüstri ve çalışacak adamın olmaması. Onun dışında aylık 500.000 Sim kazancım var. Great Works işine girdim hatta yeni.
Fırsat buldukça giriyorum. Tek sıkıntım Endüstri ve çalışacak adamın olmaması. Onun dışında aylık 500.000 Sim kazancım var. Great Works işine girdim hatta yeni.