Şimdi mi Pc almak mantıklı veya 9 ay sonra mı

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar
Bu yıl 8. Sınıfa geçtim. Haliyle bilgisayarımı kaldırdım fakat elimde Macbook Pro 2011 late var. İçinde i7 2.2 ghz 2. Nesil işlemci Amd readon 6600m var. 16gb ram.
Sistemi degistirmek ve masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Şimdi mi sistem toplayıp 9ay sonra oyun oynayayım yoksa broadwell ve ddr4 ram yani yeni nesil işlemcileri mi beklesem karar verenedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Bu arada bu sistemde Youtube kanalım için video cekicem. Bu önemli bir ayrıntı.
Tekrar teşekkür ederim

Şu dönemde beklemenin bir anlamı yok bence her ne kadar ddr4 ramler piyasada yavaş yavaş görülmeye başlasa da ddr4 uyumlu anakartlarla beraber fiyatlarının son kullanıcılar için epey düşmesi gerekiyor ki oda bir 3 seneye anca gerçekleşir.Eğer bütçeniz var ise ve ya piyasanın makul seviyelere inmesini bekleyebilirseniz çok daha sonra sistem toplayın , ancak teknolojinin hızına yetişmek mümkün değil.

9 ay sonra muhtemelen gtx 8xx serisi ve gtx 790 çıkmış olacaktır.Bence bir sistem toplayacaksanız 9 ay sonra toplayın.Yeni çıkan haswell-e işlemcilerin fiyatıda ucuzlamış olur,sanırım broadwell işlemcilerde çıkacak.Demek istediğim 9 ay sonra bugünün fiyatına alacağınız bilgisayardan daha performanslı bir bilgisayar alabilirsiniz.Tabi beklemek istiyorsanız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı