Şimdiye kadar okul hayatınızda en rezil olduğunuz an

  1. Sınıf saatini kırdım.
  2. Hoca geliyor herhalde diyerek koridordan baktım.Kulağım yerinden çıktı.
  3. 2.Sınıf'tayken Matematik sonuçlarını açıllamıştı hoca.Ben 20 almıştım ve cetvel time.
  4. 2.Sınıf yine.Konuşanlar listesine yazılmıştım.Öğretmen bizi okulun en kızgın öğretmeninin yanına götürdü.Ben ağlıyordum ama gülmeye başlamıştım.
  5. 4.Sınıf.Hocamız sınıf kapısının önüne "4-G" yazıyordu.Bende teneffüs çaldığında kapıya koştum.Hoca az kalsın düşüyordu.
  6. 3.Sınıf.Derste yemek yiyordum.Hoca gördü ve beni en arkaya attı.
 
Lise son sınıfta, dostum ile topsuz smaç basıyor gibi yapiyor potaya tutunuyorduk. Tabi bu yavrum 2 dk WC'ye gitti geldi. Sonra potaya tutununca, pota çemberi hep ıslanmış(elini kuruttugunu düşünmüştüm.). Dokunmatik(vurmatik) telefonlar yeni çıkmıştı ve bir arkadaşımız da bizi videoya alıyordu. Neyse sıra bende koştum ve zıplamam ile potadan elimin kayması bir olmuştu. Duvardaki mavi minderi, videoyu çeken arkadaşımın videoda 40Sn kadar gülmekten sesinin gittiği ve en son derin nefes aldığinı, arkada badminton oynayan kızların Volkan öldün mu? Diye gülmeleri hala aklimda.
 
İlk aklıma gelen ve hatırlayabildiğim şu an 6. sınıf yıl sonu karne gününde dengemi kaybedip sarhoş gibi sallana sallana kusmuştum.Sağ arka tarafta oturuyordum ve orada kusmaya başlayıp sallanarak duvarlara kusup sonrada kusa kusa diğer sınıftakilerin benden iğrenen bakışları arasında tahta ya doğru gitmiştim neden tahtaya doğru gittim onuda bilmiyorum.Çok kötü bir gündü benim için.Sonrasında da sınıftakilerinden biri kusmama rağmen tekme atmıştı arkamdan dalga geçmek için.Yere düşmüştüm.
 
  • Orta sonda aşık olduğum kızlardan birinin benim bağcığıma basıp beni düşürmeye çalışırken benim üstüme düşmesi ve benim devrilmemem.
  • Aşık olduğum kızlardan birine İstanbul McDonalds'ta (İzmirliyim) dondurma ısmarlamam.
  • Orta birde bir arkadaşımı yanlışlıkla üzerinde tepinmek suretiyle ezmem.
  • Yine orta birde sınıf başkanı olan arkadaşa beni uyardığı için füze edasıyla makas fırlatmam.
  • Orta sonda hoşlandığım beş kızın bana ne olduğu bilinmeyen bir sebepten ötürü (İngilizce dersinde çok haşarılardı, ben sınıfın ineğiydim bana bulaşıyorlardı) bana saldırması ve kızlardan birini duvara yapıştırıp çekmek suretiyle dövmem.
  • İlkokul sonda çok güçlü bir kız vardı, bana bulaşırdı. Sandalye fırlatmıştım üstüne.
Gerçi bu olaylarda etrafa rezil olmadım ama bana çok garip geldi.
 
6. Sinifta hoca ders anlatirken hocam izin verirseniz bir duyuru yapmak istiyorum diyip Sevda diye bir kiza “Sevda” isimli akrostisimi okuyup, cikma teklifi etmistim. Hocam beni cok desteklemisti. Sonra kiz kabul etmeyince, bu olayi soran kisilere “gelini alamadik yav.” demistik. Aslinda cok utanc verici bir an olsada guzel bir animdir.
 
Tüm öğrenciler, öğretmenim varken anaokulunda bir kız bana hamurdan pasta verince hapur şupur yiyip sonrada o ağlarken ağzımdaki hamurla nefis nefis demem. Anlatınca bile gülerim. Sonrada öğretmenim beni hastaneye götürüp içimi açacaklarını söylemişti. Birdaha yememiştim. Aslında rezil değil, komik bir anımdır.
 

Geri
Yukarı