Şimdiye kadar okul hayatınızda en rezil olduğunuz an

6. sınıftayken yaşamıştım bu olayı. Bizim sınıfımızda ki tahtayı görevli arkadaşlar ters montelemişler, o yüzden büyük boyutta bir vidada tam bacağımın hizasına geliyordu. Bir gün sınıfta koştururken pantolonum vidaya takılıp baldır bölgesenin yan kısmında küçük bir yırtık oldu, ben farketmedim tabii o sınıfın sesiyle. Ardından sırama geçtim, yanımdaki kız bacağıma bakıyordu, bende niye baktığını merak edip bende bacağıma baktım. O zaman ergenliğe gireli biraz olmuştu tabii bacağım orman gibiydi. Kız o küçük yırtığın içinde ki ormanı görünce namusumu kaybetmiş gibi hissetmiştim. Direk öğretmenden annemi arayıp eşofman getirtmiştim. Her hatırladığımda utanırım.
 
4.sınıftayken yaşadım bu olayı. Din dersindeydik herkes hocadan tuvalet izni istiyor idi ondan sonra hoca sinirlendi kimse tuvalete bundan sonra gitmeyecek dedi. Aradan 5 10 dakika geçti bu sefer benim tuvaletim geldi karnım ama nasıl gurulduyor. Bende dayanamadım saldım ondan sonra sınıfın pencereleri kapalıydı sınıftaki herkes öf bu koku nereden gelmeye başladı dedi. O gündür bu gündür o olayı hatırlayınca utanıyorum.
 
1.8.sınıf da soru çözüyoruz. Bahar günü kırlara atlamak çok zevkli diye bir cümleyi bahar günü kızlara atlamak çok zevkli diye okumuştum.
2.Gene 8.sınıf. Matematik de olasılık konusunu işliyoruz. Hoca da paradan örnek veriyor. Biri Hocam paranın iki yüzü mü var diye sordu. Bende senin de iki yüzün var paranın nasıl olmasın demiştim. Sıkıntı şu ben bunu sınıfta sevmediğim bir insan var,ona söyledim sanıyordum. Meğer sevdiğim kıza söylemişim.
 
4. sınıftayken dersin ortasında "Angara'nın bağları, büklüm büklüm yolları" diye şarkı söylüyordum. Yetmiyor, sınıfın ortasında "Mantı, pastırma, sucuk" diyordum ağzımı yaya yaya. Hoca en sonunda "Tatilden sonra bir kazan mantı yapıp getireceksin" demişti. Gerçek sanmıştım, hatta aileme bile söylemiştim. Götürdüm mü, tabii ki hayır. :D
E, tabii ki öyle söylecen, Gayserilisin kardeş.
 
İlkokul 2.sınıfta kantinci ablanın tostumu hazırlamasını beklerken altıma kaçırışım ve bir arkadaşımın farketmeyip popişime vuruşu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı