Simulasyon Oyunları için Ekran Kartı Önerisi

Murat Döner

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Arkadaşlar tamamen simulasyon oyunları oynayacağım. Birde minecraft. O pek önemli değil her neyse. Ben şu ekran kartını düşünüyorum ama başka bir forum sitesinde çöp diyerek moralimi bozuyorlar: MSI Nvidia GeForce GT 730 2GB 128bit DDR3 (DX12) PCI-E 2.0 Fiyatı

Sizce nasıldır simulasyon oyunlarında ? Ve 250 watt PSU bunu çalıştırır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
250 watt PSU bunu çalıştırır ama gerçekten çöp bir ekran kartı. r7 240 veya gt 730 hangisi ucuzsa onu alın. 2 gb olsun az rahat edersiniz ve simulasyon için ekran kartına (kaliteli olmalı(rx 480 vb.)) ilaven yüksek ram ve kaliteli işlemci gerekiyor. Düşük çözünürlük açarsınız sorun olmaz.

İşlemcim: AMD Athlon II X4 630 Processor 2.80 ghz
RAM: 8GB

R7 240 alabilirim. Ama 3.0 değil slotum 2.0
730 ile mediumda 50 fps alamam mı ? Simulasyon oyunlarında ?

Tamam onuda alabilirim bütçem 320 TL fakat sorun şu slotum 3.0 değil. Ve r7 240 ve r7 250 - 3.0 slot istiyor ? Performans kaybı yaşamayacakmıyım ? Ayrıca 250 watt psu kaldıracak mı onu?

Tabii ki atıyorum forumda kalın lütfen hemen atacağım

Dosyanın boyutu 1 mb'tan küçük olmasına rağmen direk foruma yükleyemedim. Şöyle atayım:
http://i.hizliresim.com/Ly7BOo.jpg

Link attım orada mısınız

Performans kaybı gözle görülmeyecek kadar azdır. Güç kaynağına gelirsek fotoğrafını çekip buraya atarmısınız ? 12 Volt kanalından ne kadar veriyor bilmeliyiz.

1 saat sonra alacağım eğer aktifseniz fotoğrafa bakar mısınız ? Attım akşam.

Hocam şöyle söyleyeyim R7 240 yeterbilir de R7 250 büyük ihtimal yetmeyecektir. Bütçeniz varsa en az 300W'lık bir PSU alabilirsiniz. Eğer alamam diyorsanız R7 240 alın.

Simulasyon oyunlarında mediumda 60 fps verir mi peki o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…